katamaran Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Atina? Ove godine i nije bilo nesto vruce https://www.youtube.com/watch?v=Day6-5UKEzY Podgorica i dva derbija nismo znali gde bijemo.
Timmi Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Jaramz je stvarno iznenadjujuce nestao, on je bar dokazani mudonja. Luwawu je na kraju razresio sa nekoliko rutinskih vrhunskih poteza u poslednjih minut ipo. Klasa od igraca, lutrijski pik na leto i dobra NBA karijera u najavi. a tek mladjani alpha jebote, kakva dva talenta je misko doveo.
Joe D Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 dobro, alpha je prilicna bukva u ovom trenutku
Zli Gli Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Kaba je korektan ABA centar ali daleko iza Luvavua po talentu i svemu, ovaj je bas zesci potencijal i vec sad odlican igrac a, sto je najjace, ima tu jos mnogo prostora za napredak. Mogao bi i u NBA da bude neki faktor, ladno.
Joe D Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Ne verujem. Suvise je sirov i skoro nista ne radi dovoljno dobro u ovom trenutku.
MiddleClass Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Ne verujem. Suvise je sirov i skoro nista ne radi dovoljno dobro u ovom trenutku. +1
Psihodelija Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 tako nekako. mora mnoooogo da napreduje, u napadu je igrac manje. miloje je danas par puta pizdeo kada su mu spustali da resava dole. luvavu ce biti klasa, a zagorac je danas bas prdnuo u cabar. nadam se da ipak moze mnogo mnogo bolje, dugo je bio povredjen. ipak, meni je utisak celog kupa danilo nikolic. sutnuo je najvise trojki na turniru, 53% realizacije. deluje kao da moze da postane dobar evroligaski igrac.
Timmi Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) ma de nece, defanzivno ima vrhunski potencijal. super je nikolic. Tu se jedino jankovic ne uklapa u ekipu. Kad sutira slobodna bacanja lopta ide potpuno random. Edited February 22, 2016 by Timmi
MiddleClass Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Sto? Bas je super kako ih pakuje od tablu. :D
Zli Gli Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Tesko ce Kaba biti faktor u NBA, mnogo mi je nesto nezgrapan a i mnogo voli da radi stvari koje centar takve konstitucije ne treba da radi, npr. da dribla u blizini kosa i da pripali trojku. Jankovic mi je totalna enigma, taj decko je ove sezone imao partije od sjaja do ocaja i nikad se ne zna u kom izdanju ce se pojaviti. Recimo, ako se dobro secam, protiv Cedevite je bio odlican, dok se protiv nekih slabijih protivnika zesce borio da poentira sam na ziceru :D
Кристофер Лумумбо Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 kup srbije ponovo osvojili crnogorci, sto kao treneri, sto kao igraci. ovo je 15. put u nizu.
Recommended Posts