Jump to content
IGNORED

kup radivoja koraca (2016)

Calavera

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

26

• bradilko

20

• MiddleClass

19

• Joe D

15

Posted

Jaramz je stvarno iznenadjujuce nestao, on je bar dokazani mudonja. Luwawu je na kraju razresio sa nekoliko rutinskih vrhunskih poteza u poslednjih minut ipo. Klasa od igraca, lutrijski pik na leto i dobra NBA karijera u najavi.

a tek mladjani alpha :Hail: jebote, kakva dva talenta je misko doveo.

Posted

Kaba je korektan ABA centar ali daleko iza Luvavua po talentu i svemu, ovaj je bas zesci potencijal i vec sad odlican igrac a, sto je najjace, ima tu jos mnogo prostora za napredak. Mogao bi i u NBA da bude neki faktor, ladno.

Posted

Ne verujem. Suvise je sirov i skoro nista ne radi dovoljno dobro u ovom trenutku. 

Posted

Ne verujem. Suvise je sirov i skoro nista ne radi dovoljno dobro u ovom trenutku. 

+1

Posted

tako nekako. mora mnoooogo da napreduje, u napadu je igrac manje. miloje je danas par puta pizdeo kada su mu spustali da resava dole. luvavu ce biti klasa, a zagorac je danas bas prdnuo u cabar. nadam se da ipak moze mnogo mnogo bolje, dugo je bio povredjen.

ipak, meni je utisak celog kupa danilo nikolic. sutnuo je najvise trojki na turniru, 53% realizacije. deluje kao da moze da postane dobar evroligaski igrac.

Posted (edited)

ma de nece, defanzivno ima vrhunski potencijal.

super je nikolic. Tu se jedino jankovic ne uklapa u ekipu. Kad sutira slobodna bacanja lopta ide potpuno random.

Edited by Timmi
Posted

Sto? Bas je super kako ih pakuje od tablu. :D

Posted

Tesko ce Kaba biti faktor u NBA, mnogo mi je nesto nezgrapan a i mnogo voli da radi stvari koje centar takve konstitucije ne treba da radi, npr. da dribla u blizini kosa i da pripali trojku. Jankovic mi je totalna enigma, taj decko je ove sezone imao partije od sjaja do ocaja i nikad se ne zna u kom izdanju ce se pojaviti. Recimo, ako se dobro secam, protiv Cedevite je bio odlican, dok se protiv nekih slabijih protivnika zesce borio da poentira sam na ziceru :D

Posted

kup srbije ponovo osvojili crnogorci, sto kao treneri, sto kao igraci. ovo je 15. put u nizu. :s_dj:

Posted

nisam mislio bukvalno

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...