Jump to content
IGNORED

kup radivoja koraca (2016)

Calavera

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

26

• bradilko

20

• MiddleClass

19

• Joe D

15

Posted

cestitke megi, dobar je basket ovo bio

Realno je i Partizan za cestitke jer je Mega dosta bolji tim. Ne znam koji genije je odredio Partizan za jakog favorita na kladzi.

Posted

Realno je i Partizan za cestitke jer je Mega dosta bolji tim. Ne znam koji genije je odredio Partizan za jakog favorita na kladzi.

mozda su racunali da ne moze protiv tribina da se igra

Posted

mozda su racunali da ne moze protiv tribina da se igra

Kao sto vidis i oni na jedvite jade.

Posted

Čestitke Megi, zasluženo.

Falio je Džons večeras. I Murić je morao ranije u igru u četvrtoj, bez obzira što je i on mašio dosta na kraju.

Posted

kljucni trenutak ono kad je lopta izasla iz obruca nakon muricevog suta za tri iz ugla. da smo tu otisli na + 8 tesko da bi mega stigla.

cestitke megi i miloju. sjajna tekma.

Posted

Čestitke Megi, zaslužili su trofej posle ovih godina, nisu imali sreće ranije i gubili .

Posted

al ovaj novinar muci jadnog luwawua  :lolol:

Novinar koji zna engleski. Takvog na SK nema.

Posted

Bice ovde igraca za Evroligu sledece sezone :fantom:

Ali svaka im cast kako su okrenuli, ne rade ovo prvi put, a jos se veceras cinilo da su bez snage i svejedno su bili u bonusu, nisu mogli da igraju mnogo agresivno. Ivanovic car, onaj Vilijams neka dijabola teza. I Jaramaz se izvukao skokom na kraju. Zagorac u nekom svom filmu.

Posted

zasluzeno Mega. mi zadnja tri minuta nista nismo odigrali.

Posted

Kao sto vidis i oni na jedvite jade.

ja samo vidim da su oni pobedili, a ne pukli 15 razlike igrajuci kao najgore picke, i to sve bez ijednog navijaca na tribinama. Tako to obicno i zavrsi kad si bolji i igras svoju igru.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...