Jimmy Kowalski Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 Jasno da sam to izguglao pošto ni meni ništa nije bilo jasno :( Eto, serija je i edukativnog karaktera..
Sludge Factory Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Sitnije gluposti kao "Ko li me je to slikao polaroidom kako ljubim udatu ženu, mora da je CIA da bi me ubedila da ne istražujem dalje Kenedijevo predstojeće ubistvo" ne vredi ni komentarisati. Meni je to bio cak i veci WTF momenat od stipaljke™. CIA me je provalila pa nas sad krisom slika i preti nam... cime tacno? A i Dzejkov "obracun" sa muzem je bio smehotresan. "Kome bre ti slinavi pretis? Mrs bre u, da te moje oci vise ne vide, a njoj ako pridjes karacu te ruzno tom istom stipaljkom!" I ovaj se pokunji i ode. I oni zive srecno do kraja zivota.
Pokojni Ruxin Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) Ja sam mislio da je makar napravio neko sranje jer se sadio mane u originalnom tajmlajnu nije razvela od štipaljke ali nope, romansa jača i od 1 vremena Edited March 13, 2016 by Ruxin
Weenie Pooh Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Štipaljka ima smisla, mada bih se kladio sa je rekla coat hanger a ne clothespin. Nateraćete me da proveravam... My bad, ipak je bilo ovo drugo :(
Kubrick Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Mrzi me da vracam...Bibliotekarka pusta trake sto su Franko i mali snimali Osvalda na ruskom? a njih je tu postavio onaj sto je Franka odmah na pocetku provalio da je prosao kroz portal?
Weenie Pooh Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Pušta snimke seksa između Osvalda i Marine, koje je valjda onaj mali sačuvao i ostavio spremne za plejbek. Zašto se Yellow Card Man (onaj sa početka) uopšte pojavljivao u kući i šta ga boli uvo za Jake-Sadie romansu ostaće večna misterija.
porucnik vasic Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Looks like certain cock merchants visited him when he was a small boy. Pušta snimke seksa između Osvalda i Marine, koje je valjda onaj mali sačuvao i ostavio spremne za plejbek. Zašto se Yellow Card Man (onaj sa početka) uopšte pojavljivao u kući i šta ga boli uvo za Jake-Sadie romansu ostaće večna misterija. Зашто се све серије распадају у последње време посе првих пар епизода?
luba Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 znači, da ne gledam? molim odgovor od svakog sem vinija, mogu da pretpostavim da bi dužina čaršava prevazišla i marvinove.
Pokojni Ruxin Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Četvrta je bila užasna, ovo pre toga solidno. Nisam još otpisao ali jes malo splasnuo entuzijazam. Sačekaj da se završi sezona pa proceni intezitet kukanja na topiću, moj savet. I gledaj the expanse ako nisi :)
Jimmy Kowalski Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 znači, da ne gledam? molim odgovor od svakog sem vinija, mogu da pretpostavim da bi dužina čaršava prevazišla i marvinove. Ma gledaj naravno, pa posle kukaj :D Najbolje gledati u cugu sve epizode, posto onda i one slabije lakse svaris. Posle prve dve epizode koje su bile odlicne, malo je opao kvalitet, ali je i dalje gledljivo i relativno zanimljivo.
Sludge Factory Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 (edited) Pa gledaj, jer volis Kinga (ili mozda bas zato nemoj da gledas? :D ). I peta epizoda je losa bila, po meni. Vrhunac mi je sam kraj epizode, kad plavojki prizna ko je i sta je. Jeste ona bila malo stondirana posle operacije, ali brate mili neko ti kaze da je dosao iz buducnosti i ti mu poverujes Ako nista drugo serija ce me naterati da procitam knjigu, a nisam je planirao za skorije citanje, jer me zanima da vidim nasta ovo tamo lici, posto u seriji ne lici ni na sta. Edited March 16, 2016 by Sludge Factory
jms_uk Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Pa gledaj, jer volis Kinga (ili mozda bas zato nemoj da gledas? :D ). I peta epizoda je losa bila, po meni. Vrhunac mi je sam kraj epizode, kad plavojki prizna ko je i sta je. Jeste ona bila malo stondirana posle operacije, ali brate mili neko ti kaze da je dosao iz buducnosti i ti mu poverujes Ako nista drugo serija ce me naterati da procitam knjigu, a nisam je planirao za skorije citanje, jer me zanima da vidim nasta ovo tamo lici, posto u seriji ne lici ni na sta. Juce bas kupio ePub na kiosku :D
Hella Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 posle losta i sopranosa treća serija koju sam prestao da gledam napola
Recommended Posts