Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš proleće 2016

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Čitao forum i tekao " E pa Dali_mane...saš da viš kako je bez menr"....i eto...

Nachi, Djuricko i ekipa morali drugog da izbegavaju  :P

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

421

• Матрикс

419

• Constantin

383

• W.F.C.

281

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rastavac podneo ostavku.

Odakle ti to???

Posted

Bar kad bi Karaklajica doveli... Ima li neke vesti, jesu li tvrdnje levog tacne?

Posted

Pusti slepca Mare, leba ti ...

Posted

Uhhhhh.... dobro je..... Levi da ides u ... !!!

Posted

Ministar sporta najavljuje promenu zakona po kome klubovi pojedinacno mogu dobiti maksimalno 15-20% budzetskih sredstava ( gradskih verovatno). Zakon stupa na snagu danas. Nema prostora optimizmu ...

Posted (edited)

Ministar sporta najavljuje promenu zakona po kome klubovi pojedinacno mogu dobiti maksimalno 15-20% budzetskih sredstava ( gradskih verovatno). Zakon stupa na snagu danas. Nema prostora optimizmu ...

A jel ima u tom zakonu nesto o sponzorstvu monopolistickih drzavnih preduzeca?

Kad smo vec kod toga...

http://www.youtube.com/watch?v=uR2AGflVjBg

Edited by Dali_man
Posted

Ima. Al mora vidis s Vanju licno ...

Posted

N kraju krajeva , sta je tu lose Dali, recimo deci OS Cele Kula, bas sad videh, ce biti ok. U dvoristu skole kosarkasko igraliste, jedan kos ofarban u boje cz sa grbom, drugi, sa takodje crvenom zvezdom u grbu, al ukopavackim bojama obojen ...

Posted

N kraju krajeva , sta je tu lose Dali, recimo deci OS Cele Kula, bas sad videh, ce biti ok. U dvoristu skole kosarkasko igraliste, jedan kos ofarban u boje cz sa grbom, drugi, sa takodje crvenom zvezdom u grbu, al ukopavackim bojama obojen ...

A dobro, to su stari srpski simboli iz doba Nemanjica, treba postovati nasu vekovnu kulturu i tradiciju. Car Lazar je s petokrakom na stitu krenuo u boj na Kosovu.

Sad bez zezanja, prvi sam za to da profesionalni klubovi ne treba da se finansiraju iz bilo kakvih budzetskih sredstava al ono...

Košarkaški klubovi Crvene zvezde i Partizana, kao i FK Crvena zvezda dobili su ogromna sredstva, nešto manje FK Partizan. Posao mi je da to govorim. Ne krijem da sam navijač Crvene zvezde, navijanje je moja privatna stvar, ali državna izdvajanja novca za klubove su javna stvar. Sponzorstvo kompanije NIS nije sponzorstvo Rusije, već smo mi to tražili i to nije bez našeg odobrenja. To je država uvek radila. Priče za malu decu su da je to sponzorstvo i sponzorstvo Gasproma realizovano jer su mnogo sposobne uprave KK Partizan i FK Crvena zvezda – naglasio je Vučić.

http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/23708/vucic-sponzorstvo-kompanije-nis-nije-sponzorstvo-rusije-vec-smo-mi-to-trazili?lang=lat

Posted

Sto bi pa uopste i postojali drugi profesionalni klubovi sem Zvezde i Partizana, svi ih mnogo vole i dosta nam tolko...

Posted (edited)

Futsal SrbijaMladen je rođen 22. oktobra 1988. godine u Nišu, u gradu u kojem se još kao dečak najpre oprobao na velikom travnatom terenu na Čairu kada je nosio dresove najuspešnijeg niškog fudbalskog kluba Radničkog, nešto kasnije fudbalsku karijeru nastavio je u prvim redovima OFK Niša.7480_963335257087005_2824192728018251995

Помињали смо га овде и био је и линк о њему, није на одмет да се понови...

Edited by Матрикс
Posted

Braco ja vam bio u moj Nis 5-6 dana,danas sam se vratio u BG. 

Sto mi je krivo zato sto nisam oitsao za Nis sl. nedelje pa da uhvatim neku RN tekmu... 

A bio sa burazerom isto kod drugara,tamo spavao..Stadion.Cair mi je na 2 ulice...  

Dobro dolazim ponovo u mart i april ,pa ima tad da se gleda Radnicki. 

Nego sta bi sa pojacanjima..Sta bi sa Azarbejdzancem i da li ce moci da se rigistruje PP ???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...