Constantin Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Oce dodje Tole s te alatke da nam opravi livadu? Ti si mi ostao dužan s one "brdo upotrebljive lopte" prema Ašćeriću...pa ne mogu da se koncetrišem na Toleta :P
Dali_man Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Ti si mi ostao dužan s one "brdo upotrebljive lopte" prema Ašćeriću...pa ne mogu da se koncetrišem na Toleta :P Hahahah, pa jel nismo dobro centrisali celu polusezonu?
Constantin Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Hahahah, pa jel nismo dobro centrisali celu polusezonu? Ma kakvi...eno ti na sajtu svi pregledi...22 kola. Nadji 22 centaršuta ka Roćku, to je znači 1 po utakmici u %, i ja te vodim kod Brke... ;) Roćko je celo prvenstvo okrenut ledjima ka golu, uglavnom, a to neće biti, da je bilo to "brdo centaršuta".... ;)
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Kome bese u avliju ovo igraliste ? Ja rekoh da pravimo predigru od 12 h , nego nesto slabo ima prijavljenih...
Constantin Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Ja rekoh da pravimo predigru od 12 h , nego nesto slabo ima prijavljenih... Čekao si da pospavaju svi pa da se javiš.. ;)
Dali_man Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Ma kakvi...eno ti na sajtu svi pregledi...22 kola. Nadji 22 centaršuta ka Roćku, to je znači 1 po utakmici u %, i ja te vodim kod Brke... ;) Roćko je celo prvenstvo okrenut ledjima ka golu, uglavnom, a to neće biti, da je bilo to "brdo centaršuta".... ;) To je mnogo vise do njega. Kod centarsuta se gadja prostor, na njemu je da te lopte pokupi, i tpo je ono sto mu najvise zameram. Pogledaj izvodjenje nasih kornera, skracenih kornera, slobodnih udarca, uglavnom su bile dobre, ostre lopte...
Constantin Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 To je mnogo vise do njega. Kod centarsuta se gadja prostor, na njemu je da te lopte pokupi, i tpo je ono sto mu najvise zameram. Pogledaj izvodjenje nasih kornera, skracenih kornera, slobodnih udarca, uglavnom su bile dobre, ostre lopte... izvodjenje nasih kornera, skracenih kornera, slobodnih udarca, uglavnom su bile dobre, ostre lopte...kojima se uglavnom gadjaju Radoš i Laka... ;) Roćko vuče dva igrača na prvu ili drugu stativu ;)
Dali_man Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Aman, jel ovo forum ili privatni čat? Ovo je forum gde je pozeljno da, ako neko vec hoce da iznese neke informacije iz kluba, da one budu istinite i proverene, pre svega...
Dali_man Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Kao što su lopate i pivo? Ne nego na ovo Samo da javim, sutra bi trebalo da nas očekuje jedna lepa i jedna lepša vest. Ovo ti nije prvi put ovde. Ako imas nesto da izneses na sunce, onda reci odmah, i gledaj da to bude provereno.
nikolani80 Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Ma kakvi...eno ti na sajtu svi pregledi...22 kola. Nadji 22 centaršuta ka Roćku, to je znači 1 po utakmici u %, i ja te vodim kod Brke... ;) Roćko je celo prvenstvo okrenut ledjima ka golu, uglavnom, a to neće biti, da je bilo to "brdo centaršuta".... ;) Legenda zausluzio kiselu (hebu) od mene.....
Constantin Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Legenda zausluzio kiselu (hebu) od mene..... Mani se od pijalaci i njihovo pominjanje ovde....vidiš da će nas "savesni forumaši" prijave moderaciji, pa će idemo u forumaški bajbok.
Med Livadski Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 2.00 Radnicki Nis X-3.30 Radnik Surdulica 3.25
Recommended Posts