Jump to content

FK Radnički Niš proleće 2016

Featured Replies

A be, jeste, zabravio sam se. Pisao sam tekst. Portugalac, igrao u AEL Limasolu, dolazi na probu kod nas iz Dinamo Bukurešti, imao još neke klubove, generalno nije se previše proslavio golovima, ali nije ni mnogo mečeva u nogama imao. Tek 22 godine ima.  Ja smem i ime da pominjem :) Jose Alberto Đalo Embalo, Portugalac ima i pasoš Gvineje Bisao

115783_ori_jose_embalo.jpg

;)  ;)  ;)

Eto, pogrešio sam, RAPID... 

Eto, pogrešio sam, RAPID... 

Navik'o sam...nema problema.  :fantom:

Našao sam ranije, i zaboravio, pa sad pnovo natrčah na link.

http://www.ytong.rs/rs/content/3176.php

Da li ima koga iz "struke" da mi malo pojasni...koliko moje "amataresko oko" može da opservira naš stadion...ovo nema veze s  stvarnim stanjem.

Meni je Predrag Luka vrlo zanimljiv igrac,inace je otpisan od PFC-a. Po meni bi bilo veliko pojacanje (sta vi mislite o tome) 

Ем мислим да је никакав фудбалер, ем може да дође ако пристане да му на сваком тренингу Аца враћа за овај старт по 10 пута  :mad:  :wicked:

Edited by Captain_Darling

Ем мислим да је никакав фудбалер, ем може да дође ако пристане да му на сваком тренингу Аца враћа за овај старт по 10 пута  :mad:  :wicked:

Jel ovo tražio faul  :frust:

Navik'o sam...nema problema.  :fantom:

Još čekam da mi se skine ban na zvaničnoj stranici... 

Jel ovo tražio faul  :frust:

Па јок, Аца је дивљачким стартом грудима излизао последњи крампон на копачк(ц)и и тако Луку довео у опасност да се оклизне приликом трчања и озбиљније повреди. Море, требало је Аци дати црвени картон и суспензију од бар 5 утакмица  :isuse:

Nema na Cair lebac za selci i nabedjeni igraci.

Još čekam da mi se skine ban na zvaničnoj stranici... 

Skinuto pre dva dana....Jel neće...?

Meni se cini da ovaj igrac moze savrseno da se uklopi u Rastin sistem igre i rada. Duel igrac, vidi se da ne mogu da pomere teziste, nije pretereno brz, tehnika isto oskudna. Naravno, sve to na osnovu YT, tako da...Rasta zna. Dobru bi konkurenciju dobio Rocko, a i mi nismo pretereno u situaciji da biramo.

Vidim cesto se pominje kako necemo moci da registrujemo igrace, Dal neko veruje u to? Idu izbori.

Kakve veze imaju izbori sa registracijom igraca?

• Author

Kakve veze imaju izbori sa registracijom igraca?

Ima sa mazanjem ociju navijaca. Vucic ce ponovo da nas zavoli, nacice se para za "gouce probleme", mozda se cak i ispati koji deo koje plate... Mada smo sa ovom bagrom dotakli dno dna tako da cisto sumnjam da ce se ovo obistiniti.

Untitled_zpsp8u0f6gx.jpg

Protiv ČSK u 11,00.

SASTAV:

Acko, Raul, Darko, Radoš, Tomke, Guma, Djuričko, Toti, Roćko, Humac, Baloteli.

KLUPA:

Konovalov, Mrške, Leka i Pirke.

12665610_10208551134205381_309741711_n.j

Guest
This topic is now closed to further replies.