Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ma gore je blizu prihvatni centar za migrante, pa ono... da probamo :D Salu na stranu bilo bi lepo da i mi ubodemo sa nekim strancem, tipa Uzice sa Tiagom, Pazar sa Matosom, i tako to... Ako neko ima informacije neka podeli, Konstantine javi se ;)
Captain_Darling Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Па ваљда један од они најављивани Црногорци репрезентативци ????
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Deluje kao da je iz Kolasina :D
Captain_Darling Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 У сваком случају сунце га баш опалило, тако ти је то кад имаш излаз на море ????
Rumpelstiltskin Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Deluje kao da je iz Kolasina :D Pre ce biti da je iz Rijeke Crnojevica ^_^
Med Livadski Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Posto ovi iz prestonice uvek pokupe najbolje, pa se onda razbacuju sa talentima, daj bre pozajmice Zivkovic, Cirkovic, Knezevic :D Inace, Caki trenira i dalje sa prvim timom, nije precrtan kao sto se negde pisalo.
ackonish Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Decko na poziciji "crnca" je špic iz Portugala, uskoro više :)
Constantin Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ako neko ima informacije neka podeli, Konstantine javi se ;) Niži je od Roćka 5 cm....po stalim perfomansama, mislim da bi mogao da mu bude rezerva ;)
Boki Nis Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Niži je od Roćka 5 cm....po stalim perfomansama, mislim da bi mogao da mu bude rezerva ;)Lele...leleee...tolko li je dobar [emoji15] Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
ackonish Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Boravio ovaj u dobrim klubovima. Ima fudbalski stav, nažalost učinak brine, ali ako zadovolji...
Boki Nis Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Boravio ovaj u dobrim klubovima. Ima fudbalski stav, nažalost učinak brine, ali ako zadovolji... Bar ce plasi golmani...[emoji1] Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Malo li je:) 'Ajde Acko, prodje ti to uskoro...
Constantin Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Lele...leleee...tolko li je dobar Pa nije da nije, a i ni Roćku ništa ne fali. Ime, iz razumljivih razloga ne mogu da pominjem, ali ako pristane da ostane kod nas (ako prodje Rastin skener) uz opciju da je moguće da neće biti registrovan...neka ga. Od viška ne boli glava. Mislim da je snažniji u duelu nego Roćko, ali isti stil, izgleda neguje i njegov "bivši klub", pa je i on kao i Roćko uvek okrenut ledjima ka golu. AKo kaže Rasta, onda je OK.
ackonish Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) A be, jeste, zabravio sam se. Pisao sam tekst. Portugalac, igrao u AEL Limasolu, dolazi na probu kod nas iz Dinamo Bukurešti, imao još neke klubove, generalno nije se previše proslavio golovima, ali nije ni mnogo mečeva u nogama imao. Tek 22 godine ima. Ja smem i ime da pominjem :) Jose Alberto Đalo Embalo, Portugalac ima i pasoš Gvineje Bisao Edited February 4, 2016 by ackonish
merosina Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Па ваљда један од они најављивани Црногорци репрезентативци Vidis da nas ackonish lozi da je Portugalac,rece mi jedan covek da je Crnogorac iz Berana,a crn je to sto ga je opalilo sunce dok je bio u Sutomore. xaxaxa Meni je Predrag Luka vrlo zanimljiv igrac,inace je otpisan od PFC-a. Po meni bi bilo veliko pojacanje (sta vi mislite o tome) Za Cirka (Cirkovic) necu da pricam,jer mislim da gadja inostranstvo.. @ Med Livadski ..Caki se jos uvek nada da ce izbaciti Kataia,Grujica,Babunskog i Plavsica iz konkurencije... Ko zna mozda se Caki-u ostvari san i bude medju prvih 11
Recommended Posts