Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš proleće 2016

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Ma gore je blizu prihvatni centar za migrante, pa ono... da probamo :D

Salu na stranu bilo bi lepo da i mi ubodemo sa nekim strancem, tipa Uzice sa Tiagom, Pazar sa Matosom, i tako to... Ako neko ima informacije neka podeli, Konstantine javi se ;)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

421

• Матрикс

419

• Constantin

383

• W.F.C.

281

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Па ваљда један од они најављивани Црногорци репрезентативци ????

Posted

Deluje kao da je iz Kolasina :D

Posted

У сваком случају сунце га баш опалило, тако ти је то кад имаш излаз на море ????

Posted

Deluje kao da je iz Kolasina :D

Pre ce biti da je iz Rijeke Crnojevica  ^_^

Posted

Posto ovi iz prestonice uvek pokupe najbolje, pa se onda razbacuju sa talentima, daj bre pozajmice Zivkovic, Cirkovic, Knezevic :D 

Inace, Caki trenira i dalje sa prvim timom, nije precrtan kao sto se negde pisalo.

Posted

Decko na poziciji "crnca" je špic iz Portugala, uskoro više :) 

Posted

Ako neko ima informacije neka podeli, Konstantine javi se ;)

Niži je od Roćka 5 cm....po stalim perfomansama, mislim da bi mogao da mu bude rezerva ;)

Posted

Niži je od Roćka 5 cm....po stalim perfomansama, mislim da bi mogao da mu bude rezerva ;)

Lele...leleee...tolko li je dobar [emoji15]

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Posted

115783_ori_jose_embalo.jpg

Boravio ovaj u dobrim klubovima. Ima fudbalski stav, nažalost učinak brine, ali ako zadovolji... 

Posted

115783_ori_jose_embalo.jpg

Boravio ovaj u dobrim klubovima. Ima fudbalski stav, nažalost učinak brine, ali ako zadovolji...

Bar ce plasi golmani...[emoji1]

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Posted

Malo li je:)

'Ajde Acko, prodje ti to uskoro...

Posted

Lele...leleee...tolko li je dobar 

Pa nije da nije, a i ni Roćku ništa ne fali. Ime, iz razumljivih razloga ne mogu da pominjem, ali ako pristane da ostane kod nas (ako prodje Rastin skener) uz opciju da je moguće da neće biti registrovan...neka ga. Od viška ne boli glava. Mislim da je snažniji u duelu nego Roćko, ali isti stil, izgleda neguje i njegov  "bivši klub", pa je i on kao i Roćko uvek okrenut ledjima ka golu. AKo kaže Rasta, onda je OK.

Posted (edited)

A be, jeste, zabravio sam se. Pisao sam tekst. Portugalac, igrao u AEL Limasolu, dolazi na probu kod nas iz Dinamo Bukurešti, imao još neke klubove, generalno nije se previše proslavio golovima, ali nije ni mnogo mečeva u nogama imao. Tek 22 godine ima.  Ja smem i ime da pominjem :) Jose Alberto Đalo Embalo, Portugalac ima i pasoš Gvineje Bisao

Edited by ackonish
Posted

Па ваљда један од они најављивани Црногорци репрезентативци

Vidis da nas ackonish lozi da je Portugalac,rece mi jedan covek da je Crnogorac iz Berana,a crn je to sto ga je opalilo sunce dok je bio u Sutomore. xaxaxa 

Meni je Predrag Luka vrlo zanimljiv igrac,inace je otpisan od PFC-a. Po meni bi bilo veliko pojacanje (sta vi mislite o tome) 

Za Cirka (Cirkovic) necu da pricam,jer mislim da gadja inostranstvo.. 

@ Med Livadski ..Caki se jos uvek nada da ce izbaciti Kataia,Grujica,Babunskog i Plavsica iz konkurencije... Ko zna mozda se Caki-u ostvari san i bude medju prvih 11

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...