Jump to content
IGNORED

Jedna mapa govori vise od rijeci

borris_

Recommended Posts

Evo sad gledam, tu je negde isti ko ckousti, a pored njega sam jednom prošao kod skupćine i nema šanse da je viši od mene. A ja sam bijednih 194.

Doduše ckousti je tada bio samo poslanik.

Zavisi u kojem delu CG. Negde su visociji a negde nizociji.

Delovi koji geografski pripadaju Hercegovini bi trebalo biti visociji, dakle zapad i sjever.

a što tebi, toni, smetaju CG visosti, kad si očigledno i ti porijeklom naš? (ako si stvarno 194cm)

da nisi ti neki hrvat, daleko bilo?

19 minutes ago, ToniAdams said:

2 metra ili 200 Turaka.

nemo' mi preskakat 40.000 Vizantinaca (i među njima možda pokojeg "podvlašćenog vazala - raškog župana, bosanskog bana i zahumskog kneza")

evo, da se malo obrazujete...

hajlajts:

... spada među najznačajnije i najsudbonosnije istorijske događaje u ukupnoj crnogorskoj prošlosti...

... učvrstila temelje države Dukljanskih Slovena, čije je sazdanje započelo pod arhontom Petrom (u k vijeku)... 

... Tuđemilska bitka se odigrala na početku vladavine vizantijskog cara Konstantina IKS Monomaha (1042-1055)...

itd, itd...

Nije per capita, ali slično (STEM kao % svih dodeljenih diploma)

spacer.png

A ovde malo drugačiji podaci (zavisi kako se broji izgleda, šta je ukupno visoko ili više obrazovanje):

spacer.png

Kapiram isto sto i mi, samo je tamo hladnije pa se lozi vise :D

edit: nego kako Nemacka ima toliko emisija, kao Srbija, zar nisu oni vodeci u Evropi po proizvodnji struje iz obnovljivih izvora?

Edited by palikaris