June 10, 20195 yr Evo sad gledam, tu je negde isti ko ckousti, a pored njega sam jednom prošao kod skupćine i nema šanse da je viši od mene. A ja sam bijednih 194. Doduše ckousti je tada bio samo poslanik.
June 10, 20195 yr Zavisi u kojem delu CG. Negde su visociji a negde nizociji. Delovi koji geografski pripadaju Hercegovini bi trebalo biti visociji, dakle zapad i sjever.
June 10, 20195 yr Ima smisla. Mada volim da mislim da imaju svoje proporcije za podatke tipa 2 metra ili 200 Turaka.
June 10, 20195 yr a što tebi, toni, smetaju CG visosti, kad si očigledno i ti porijeklom naš? (ako si stvarno 194cm) da nisi ti neki hrvat, daleko bilo?
June 10, 20195 yr 19 minutes ago, ToniAdams said: 2 metra ili 200 Turaka. nemo' mi preskakat 40.000 Vizantinaca (i među njima možda pokojeg "podvlašćenog vazala - raškog župana, bosanskog bana i zahumskog kneza") evo, da se malo obrazujete... hajlajts: ... spada među najznačajnije i najsudbonosnije istorijske događaje u ukupnoj crnogorskoj prošlosti... ... učvrstila temelje države Dukljanskih Slovena, čije je sazdanje započelo pod arhontom Petrom (u k vijeku)... ... Tuđemilska bitka se odigrala na početku vladavine vizantijskog cara Konstantina IKS Monomaha (1042-1055)... itd, itd...
June 14, 20195 yr Nije per capita, ali slično (STEM kao % svih dodeljenih diploma) A ovde malo drugačiji podaci (zavisi kako se broji izgleda, šta je ukupno visoko ili više obrazovanje):
June 14, 20195 yr Kapiram isto sto i mi, samo je tamo hladnije pa se lozi vise edit: nego kako Nemacka ima toliko emisija, kao Srbija, zar nisu oni vodeci u Evropi po proizvodnji struje iz obnovljivih izvora? Edited June 14, 20195 yr by palikaris