Jump to content
IGNORED

Jedna mapa govori vise od rijeci

borris_

Recommended Posts

Posted

Ne znam koja je metodologija istraživanja, ali mi je brojka od 10.9% za Srbiju nekako premala.... 

Posted

Mozda broj trajno doseljenih ublazava prosek

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted
Aj Portugal, manje više, ali Irska?

Vecina od tih (ni milion) su u UK.

Sent from my iTelephone using Tapatalk
Posted

Tradicija im je emigrantska

Posted
12 hours ago, Filozof manijak said:

Ne znam koja je metodologija istraživanja, ali mi je brojka od 10.9% za Srbiju nekako premala.... 

Retko ko ko ode iz Srbije se i odjavi.

Posted
3 minutes ago, Shan Jan said:

Na radost ekipe na vlasti koja sastavlja biracke spiskove.

Posted

a jel to moze? kako se odjavim, odem u Mup i kazem teti na salteru "ja odoh, ne mogu vise".

• Haha 1
Posted

Ne znam tacnu proceduru jer se ni sam nisam smarao time :) ali definitivno moze, cakstavise treba. 

Posted
5 hours ago, mlatko said:

a jel to moze? kako se odjavim, odem u Mup i kazem teti na salteru "ja odoh, ne mogu vise"

Može tj. moglo je kad smo mi odlazili. Bio je neki jednostavan formular koji smo popunili i predali.

Posted
6 minutes ago, Shan Jan said:

Ne znam tacnu proceduru jer se ni sam nisam smarao time :) ali definitivno moze, cakstavise treba. 

Retko ko se smara, ali se pise kao obavezno: mislim da je propisana i neka kazna za neodjavljivanje :D 

Retko se iskomplikuje, ali znam par ljudi koji su imali problema zbog toga sto se nisu odjavili, ne u obliku kazne, nego oko nekih gluposti koje coveku nikada ne padnu na pamet, parnice, nasledja, idimidodjimi...

Posted

Retko se iskomplikuje, ali znam par ljudi koji su imali problema zbog toga sto se nisu odjavili, ne u obliku kazne, nego oko nekih gluposti koje coveku nikada ne padnu na pamet, parnice, nasledja, idimidodjimi...

Možeš li malo detaljnije o tome?
Posted (edited)
1 hour ago, namenski said:

Retko se iskomplikuje

Može da se iskomplikuje i na obrnut način. Kada smo vadili nove pasoše u konzulatu, jedno od pitanja je bila adresa. Ja dam australijsku, službenik kaže ne može, mora srpska. Ja mu kažem da smo se odjavili, on i dalje neće da prihvati. I tako, na kraju mu dali adresu sa koje smo se zvanično odjavili i on je ubacio u pasoš...

Meni je pored tih idimidođimi stvari koje si pobrojao dodatni razlog za odjavu bila vojska tj. da me na aerodromu kao dobrodošlica ne sačeka poziv za vojnu vežbu.

Edited by peralozac