Jump to content

Jedna mapa govori vise od rijeci

Featured Replies

Cpc3LIbXYAACLvW.jpg

Ziveo sam tamo za vreme 92 i 96 izbora i to bas u tom tada plavom delu.  Bubba je bio voljen, 1 covek iz naroda.

2016 ce da izgleda otprilike ko 2012, s tim sto ce plavi delovi da budu jos plavlji.

Meni nije jasno sta predstavlja ova mapa :/

Ocigledno je glasanje na nekim americkim izborima u nekoj drzavi. Plavi su demokrati, crveni republikanci. Pretpostavljam da su u pitanju predsednicki. Buba je klinton, cini mi se. Mozda je u litanju Arkazas?

Sent from my iPad using Tapatalk

Zbir Zapadne i "obične" Virdžinije, coal/redneck country je u ekonomskom kurcu i odlazi u crveno.

Edited by Prospero

Zbir Zapadne i "obične" Virdžinije, coal/redneck country je u ekonomskom kurcu i odlazi u crveno.

.. a komšiluk DC-a pretvara se polako u krug dvojke u kojem sve više prevladavaju razulareni demonkrati

Kad navale Vlasi s planina da traže svoje™, biće to Third Manassas :D

Carski - evropu čine lopovi, seljaci, pijanice, neukusi, prosjaci i ostale vrste jadnika, dočim im je jedino prihvatljivo u finskim saunama i amsterdamu :lolol:

Kad navale Vlasi s planina da traže svoje™, biće to Third Manassas :D

Vlasi sa planina nece nigde da navaljuju, mogu oni sami da se snadju, samo da ih outsiders ostave na miru.  Valjda si gledao Justified? 

Ono jes, i prosli put su ovi odgore dosli kod ovih odole :D

Mada su se u ovom konkretnom slucaju ovi levo cepali od ovih desno

Edited by Prospero

1470746018001.jpg

Pravo vreme da poljska napadne nemačku...

Sent from my iPad using Tapatalk

Ili da mi uzmemo tenkove i teramo do Roterdama i Antverpena

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Izgleda da je sad vreme da konacno udarimo na Bugare  :lolol:

A tek bi Turcima Blgari bili zalogajcic. 1 kanape takoreci.

• Author

Bas su BiH narodi voljni da brane drzavu. Jedino ako su postavili razlicita pitanja za svaki entitet (Da li su voljni da brane BiH, RS i HB)