Jump to content

Jedna mapa govori vise od rijeci

Featured Replies

Ima repinu, ali ne toliku da povuče prosek toliko ispod modusa da dobiješ ono iz tabele.

Treba stvarno biti bljak pa cak i u saljenju™ uporediti holandsko i sovjetsko/rusko gladovanje tokom WW2.

A sto se geneticnosti tice...

Znas valjda ;)

Pa da, slažem se, gdje mi je bila pamet...kad te tako nešto snađe u zemlji kojom su vladali i vladaju komunisti, onda je to još gore, na n-tu potenciju

Pa da, slažem se, gdje mi je bila pamet...kad te tako nešto snađe u zemlji kojom su vladali i vladaju komunisti, onda je to još gore, na n-tu potenciju

U pravu si, naravno, bas to sam imao na umu  

Mada, na trenutak sam pomislio i na: SS-Freiwilligen-Legion Niederlande

Naravno, honi soit qui mal y pense  ;) 

honi soit qui mal y pense  

ne znam samo sta su ti oni skrivili u ovom konkretnom slucaju...

ne znam samo sta su ti oni skrivili u ovom konkretnom slucaju...

Ko?

Holandski dragovoljci?

career opportunities

A map of the world according to what languages we want to learn

25426-1en5a3f.jpg

obratite pažnju na nemački :D

Edited by belch

Šveđani hoće da uče švedski. Ladno, ali standard.

Ko uči turski?

career opportunities

A map of the world according to what languages we want to learn

25426-1en5a3f.jpg

obratite pažnju na nemački :D

1 dodatni privredni prostor

Šveđani su carevi :lolol: 

(pri tome, otprilike SVI pričaju Engleski, i nemaju problem da ga koriste - za par meseci tamo, nije mi se desilo da neko ne zna/neće da komunicira)

Ljudi, to su imigranti koji uce svedski :)

Taj rad. Obratite paznju na to ko u Africi zeli da uci francuski. Sve bivse engleske kolonije gde je zvanicni jezik engleski. Interesantno ovo za Iran i Pakistan, vidi se ta jedna ljubav prema USA i UK :D

Ono sto sam nesto malo skapirao (prateci svoje), pola mog sumadijskog kraja je doseljeno iz hercegovine.

Elem, sta god da je uzrok, srb/cg/bos/hrv su za sada jedini ljudi medju kojima se generalno osecam niskim sa 185. Takodje sam tu svoju visinu ustanovio i kao poslednju granicu posle koje 80% nasih devojaka budu vise od tebe na stiklama. Da sam za cm nizi bio bi u problemu. Sva sreca pa mi zena ne nosi platforme :D

Elem, srbijance nize od sebe i sretnem tu i tamo, al cg i hercegovce veoma retko.

pa jesi nizak.

:fantom:

Nije u redu sprdati se na taj racun. Lubenice su drugo. Odes i kupis. Gde ja da kupim jos 5cm? Povuci rec.

gde ja da kupim 15 kg? :(

Suvonjavi :D