July 28, 20168 yr Ima repinu, ali ne toliku da povuče prosek toliko ispod modusa da dobiješ ono iz tabele.
July 28, 20168 yr Treba stvarno biti bljak pa cak i u saljenju uporediti holandsko i sovjetsko/rusko gladovanje tokom WW2. A sto se geneticnosti tice... Znas valjda ;) Pa da, slažem se, gdje mi je bila pamet...kad te tako nešto snađe u zemlji kojom su vladali i vladaju komunisti, onda je to još gore, na n-tu potenciju
July 28, 20168 yr Pa da, slažem se, gdje mi je bila pamet...kad te tako nešto snađe u zemlji kojom su vladali i vladaju komunisti, onda je to još gore, na n-tu potenciju U pravu si, naravno, bas to sam imao na umu Mada, na trenutak sam pomislio i na: SS-Freiwilligen-Legion Niederlande Naravno, honi soit qui mal y pense ;)
July 28, 20168 yr honi soit qui mal y pense ne znam samo sta su ti oni skrivili u ovom konkretnom slucaju...
July 29, 20168 yr ne znam samo sta su ti oni skrivili u ovom konkretnom slucaju...Ko?Holandski dragovoljci?
July 30, 20168 yr career opportunities A map of the world according to what languages we want to learn obratite pažnju na nemački :D Edited July 30, 20168 yr by belch
July 30, 20168 yr career opportunities A map of the world according to what languages we want to learn obratite pažnju na nemački :D 1 dodatni privredni prostor
July 30, 20168 yr Šveđani su carevi (pri tome, otprilike SVI pričaju Engleski, i nemaju problem da ga koriste - za par meseci tamo, nije mi se desilo da neko ne zna/neće da komunicira)
July 30, 20168 yr Taj rad. Obratite paznju na to ko u Africi zeli da uci francuski. Sve bivse engleske kolonije gde je zvanicni jezik engleski. Interesantno ovo za Iran i Pakistan, vidi se ta jedna ljubav prema USA i UK :D
July 30, 20168 yr Ono sto sam nesto malo skapirao (prateci svoje), pola mog sumadijskog kraja je doseljeno iz hercegovine. Elem, sta god da je uzrok, srb/cg/bos/hrv su za sada jedini ljudi medju kojima se generalno osecam niskim sa 185. Takodje sam tu svoju visinu ustanovio i kao poslednju granicu posle koje 80% nasih devojaka budu vise od tebe na stiklama. Da sam za cm nizi bio bi u problemu. Sva sreca pa mi zena ne nosi platforme :D Elem, srbijance nize od sebe i sretnem tu i tamo, al cg i hercegovce veoma retko. pa jesi nizak.
July 30, 20168 yr Nije u redu sprdati se na taj racun. Lubenice su drugo. Odes i kupis. Gde ja da kupim jos 5cm? Povuci rec.