Jump to content
IGNORED

Jedna mapa govori vise od rijeci

borris_

Recommended Posts

Posted

Ima repinu, ali ne toliku da povuče prosek toliko ispod modusa da dobiješ ono iz tabele.

Posted

Treba stvarno biti bljak pa cak i u saljenju™ uporediti holandsko i sovjetsko/rusko gladovanje tokom WW2.

A sto se geneticnosti tice...

Znas valjda ;)

Pa da, slažem se, gdje mi je bila pamet...kad te tako nešto snađe u zemlji kojom su vladali i vladaju komunisti, onda je to još gore, na n-tu potenciju
Posted

Pa da, slažem se, gdje mi je bila pamet...kad te tako nešto snađe u zemlji kojom su vladali i vladaju komunisti, onda je to još gore, na n-tu potenciju

U pravu si, naravno, bas to sam imao na umu  

Mada, na trenutak sam pomislio i na: SS-Freiwilligen-Legion Niederlande

Naravno, honi soit qui mal y pense  ;) 

Posted

honi soit qui mal y pense  

ne znam samo sta su ti oni skrivili u ovom konkretnom slucaju...

Posted

ne znam samo sta su ti oni skrivili u ovom konkretnom slucaju...

Ko?

Holandski dragovoljci?

Posted (edited)

career opportunities

A map of the world according to what languages we want to learn

25426-1en5a3f.jpg

obratite pažnju na nemački :D

Edited by belch
Posted

Šveđani hoće da uče švedski. Ladno, ali standard.

Ko uči turski?

Posted

career opportunities

A map of the world according to what languages we want to learn

25426-1en5a3f.jpg

obratite pažnju na nemački :D

1 dodatni privredni prostor

Posted

Šveđani su carevi :lolol: 

(pri tome, otprilike SVI pričaju Engleski, i nemaju problem da ga koriste - za par meseci tamo, nije mi se desilo da neko ne zna/neće da komunicira)

Posted

Ljudi, to su imigranti koji uce svedski :)

Posted

Taj rad. Obratite paznju na to ko u Africi zeli da uci francuski. Sve bivse engleske kolonije gde je zvanicni jezik engleski. Interesantno ovo za Iran i Pakistan, vidi se ta jedna ljubav prema USA i UK :D

Posted

Ono sto sam nesto malo skapirao (prateci svoje), pola mog sumadijskog kraja je doseljeno iz hercegovine.

Elem, sta god da je uzrok, srb/cg/bos/hrv su za sada jedini ljudi medju kojima se generalno osecam niskim sa 185. Takodje sam tu svoju visinu ustanovio i kao poslednju granicu posle koje 80% nasih devojaka budu vise od tebe na stiklama. Da sam za cm nizi bio bi u problemu. Sva sreca pa mi zena ne nosi platforme :D

Elem, srbijance nize od sebe i sretnem tu i tamo, al cg i hercegovce veoma retko.

pa jesi nizak.

:fantom:

Posted

Nije u redu sprdati se na taj racun. Lubenice su drugo. Odes i kupis. Gde ja da kupim jos 5cm? Povuci rec.