Radoye Posted April 30 Posted April 30 Tu su gradovi iz Ugarske - "Pesht and Buda" i "Debretzin". Fali puno gradova vecih od ovih sa liste. 1
Stela Posted May 1 Posted May 1 (edited) Ko je napravio ovu mapu, mogao je istom bojom da obelezi ista imena, tipa Sofija, Sofia, Zofia ili Maria i Marija, ili varijacije na ime Emijy...bas treba da se potrudis, pa da to ne uradis, ali istu pink nijansu upotrebis za Sofija i Marie . Madjari jednom da ubodu . Eliska, Jade i Lucia Ne vidim sta je u Danskoj, Anna ili Alma, mada je u Ukrajini Anna, a nije ista boja... Edited May 1 by Stela 2
vememah Posted May 1 Posted May 1 Alma je (po zadnjim podacima tek na 3. mestu) https://www.dst.dk/en/Statistik/emner/borgere/navne/navne-til-nyfoedte Ludo je i ovo Embla na Islandu. 1
Halvard Posted May 1 Posted May 1 1 hour ago, vememah said: Ludo je i ovo Embla na Islandu. Staro nordijsko ime, u mitologiji se tako zvala prva žena na svetu. Za Norvešku isto nisu najtačniji podaci, Nora (u većini dijalekata se izgovara "Nura") više nije prva, prošle godine je to bilo ime Olivia. 1
vememah Posted May 1 Posted May 1 (edited) Tesla je ispod crte: 1,31 milion isporučenih, odnosno 1,37 miliona proizvedenih vozila u '22. Edited May 1 by vememah
Lucia Posted May 2 Posted May 2 16 hours ago, Lancia said: Makedonci imaju najlepse ime a ja ne znam nijednu Sofiju Ovo su valjda najpopularnija imena za novorodjene u 2023, ne generalno najmasovnija (tu bi bila Jelena po mojoj proceni). Sacekaj kojih par decenija za masovnost Sofija 😊 Nikad ne bih pogodila da je popularno sad ime i u Italiji i u Poljskoj.
Filozof manijak Posted May 2 Posted May 2 Grčko ime najpopularnije kod Severnomakedonaca. To se nisam nado
Recommended Posts