Stela Posted January 13 Share Posted January 13 Sve sve, ali Bugari su me iznenadili. 2 Link to comment
foto Posted January 13 Share Posted January 13 klasika. bugari noz u ledja. bugari udaraju sa zapada, sta sve necemo videti. drzite se spanci! a i zabari krenuli na kvarno, preko ostrva. Link to comment
Kampokei Posted January 13 Share Posted January 13 Najvece iznenadjenje pa ni u jednoj španskoj provinciji nisu najbrojniji neki Juznoamerikanci. 2 Link to comment
Pečorin Posted January 13 Share Posted January 13 4 hours ago, Shan Jan said: Otkud ova navala Portugalaca u Francuskoj? Lakše savladaju jezik. Ima ih puno i u zapadnom delu švajcarske, gde se govori francuski. 1 2 Link to comment
đorđe geprat Posted January 13 Share Posted January 13 meni je ovo sa UKovcima u francuskoj čudno. Link to comment
jms_uk Posted January 13 Share Posted January 13 4 minutes ago, đorđe geprat said: meni je ovo sa UKovcima u francuskoj čudno. Zasto? Pored Spanije (br. 1) i Irske (broj 2, mada ih ja ne bi racunao zbog Common Travel Area), Francuska je (bila) treca zemlja po brojnosti Britanaca u EU (pre Brexit-a). 1 Link to comment
Kampokei Posted January 13 Share Posted January 13 46 minutes ago, Pečorin said: Lakše savladaju jezik. Ima ih puno i u zapadnom delu švajcarske, gde se govori francuski. Portugalaca prve generacije je vise nego Italijana i Spanaca u Francuskoj. Mozda cak vise nego i kad saberes ESP i ITA. Mada ako bismo gledali i drugu, trecu i cetvrtu generaciju, onda bi verovatno bilo najvise Italijana. U Parizu su poznati kao domari, ali to je vec stara imigracija i njihova deca rade mnogo bolje poslove, uglavnom. Link to comment
đorđe geprat Posted January 14 Share Posted January 14 10 hours ago, jms_uk said: Zasto? Pored Spanije (br. 1) i Irske (broj 2, mada ih ja ne bi racunao zbog Common Travel Area), Francuska je (bila) treca zemlja po brojnosti Britanaca u EU (pre Brexit-a). nisam imao pojma o tome. samo sam se iznenadio. Link to comment
Engineer Posted January 14 Share Posted January 14 On 6. 1. 2024. at 15:53, zorglub said: Kamo Japan? Takođe, šta su "Cost differences - at purchasing power parity"? Paritet kupovne moći, tj. koliko kafe i kolača možeš da kupiš za svoj dolar 1 Link to comment
Recommended Posts