Kampokei Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) Elem, sta god da je uzrok, srb/cg/bos/hrv su za sada jedini ljudi medju kojima se generalno osecam niskim sa 185. Takodje sam tu svoju visinu ustanovio i kao poslednju granicu posle koje 80% nasih devojaka budu vise od tebe na stiklama. Da sam za cm nizi bio bi u problemu. Sva sreca pa mi zena ne nosi platforme :D Ja inace imam utisak da su ovdasnje devojke "relativno vise" od muskaraca. Recimo, golim okom vidim da su vise od Skandinavki, dok za muskarce uopste ne bih bio siguran. Edited July 27, 2016 by Kampokei
MancMellow Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 golim okom vidim da su vise od Skandinavki definitivno
Tribun_Populi Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 A dobro, ali nemaš ti tu sad neke ljute planine. To su Dinaridi za siromašne. :D Kopaonik niti je pitom, niti je za siromašne. :D
Kampokei Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 No, kad smo kod validnosti istrazivanja, jedna stvar zbunjuje. Letonci i Estonci su dakle medju najvisim ljudima na svetu. Kako je to moguce kad obe zemlje imaju bas veliki procenat Rusa i inih Slovena, a cije se zemlje ne kotiraju visoko na ovoj listi?
Korki Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Kopaonik niti je pitom, niti je za siromašne. :D О, питом је итекако, упознај Леотар
MancMellow Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) No, kad smo kod validnosti istrazivanja, jedna stvar zbunjuje. Letonci i Estonci su dakle medju najvisim ljudima na svetu. Kako je to moguce kad obe zemlje imaju bas veliki procenat Rusa i inih Slovena, a cije se zemlje ne kotiraju visoko na ovoj listi? Ma to je cela Rusija, znaš ko sve tu ulazi...Mislim, last time I checked Rusi baš i nisu bili pojam niskog naroda :D Edited July 27, 2016 by MancMellow
Korki Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 No, kad smo kod validnosti istrazivanja, jedna stvar zbunjuje. Letonci i Estonci su dakle medju najvisim ljudima na svetu. Kako je to moguce kad obe zemlje imaju bas veliki procenat Rusa i inih Slovena, a cije se zemlje ne kotiraju visoko na ovoj listi? Како се не котирају када Белоруси у Украјинци у топ 10 а Чеси су у првих 5? Код Руса мораш да рачунаш разне друге народе који се део Русије: Чуваси, Чечени, Осетини, разна сибирска племена...
Kampokei Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) Jeste, malo sam prevideo etnicki sastav Rusije. Jbg, kad sam slovenocentrican. Edited July 27, 2016 by Kampokei
Tribun_Populi Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 О, питом је итекако, упознај Леотар Been there. I na vrh Durmitora, putem iz Pive preko samog vrha u Žabljak. Kad se tad nisam šlogir'o (od vožnje) nikad neću. No ni Kop nije baš Bukulja, htedoh reći.
Korki Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Планине по Србији, осим врхова Проклетија, немају тако љути камен као у Херцеговини. Источна Херцеговина је зависила од овога да не умре од глади, њима је Шумадија изгледала као спас.
Kampokei Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Dobro, nije bas sva istocna ni ostala Hercegovina ovakva.
Korki Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) Па то је Попово поље, извор хране за И. Херцеговину, додуше зависи од кише по години, некада постане језеро а некада суша... Edited July 27, 2016 by Korki
Recommended Posts