Jump to content
IGNORED

Jedna mapa govori vise od rijeci

borris_

Recommended Posts

Posted

E stvarno turci i japan? Wtf?

...shit has hit the fan...

Posted

O-ou. They will start coming... for water...

Posted

Meni je interesantan odnos izmedju Estonije i Letonije (pretpostavljam)..Estonci u frci od presusivanja, Letonija se baskari i apsolutno je ne zanima komsiluk.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted

Malo mi je cudna karta. Kako francuskoj moze prijetiti nestasica sa alpama i pirinejima i sa nekoliko velikih rijeka (Seine, Loire, Dordogne, Garonne et le Rhône).

Ima ova karta na primjer:

0220-basins19952025-FR.jpg

Posted (edited)

neam pojma ono je karta za, navodno, 2040. A i vidis da su uprosecene zemlj. naravno da ce, recimo biti vode u Padaniji, ali ko zna na sta ce liciti Sicilija (mislim ko zna bilo sta...)

Edited by MancMellow
Posted

Kakava mi to vina pijemo  :ph34r:

4914518_6_f8d7_ventes-annuelles-par-depa

Posted

Ili ova

L-eau-disponible-par-bassin-versant-en-2

što je veća gustina stanovništva to su veći problemi sa vodom, belgija, holandija, severna francuska i južna engleska, katalonija, južna koreja, veliki gradovi na istoku amerike, florida, kalifornija, to su sve oblasti sa > 300 stanovnika/km2 

- da ne pominjemo sad indiju i pakistan sa njihovom explozijom stanovništva, procene su da je indija dogurala do 1,3 milijarde stanovnika  :o  1951 ih je bilo 361 milion.... 

Posted

Kakava mi to vina pijemo  :ph34r:

4914518_6_f8d7_ventes-annuelles-par-depa

Ovaj crni pojas severno, to je prakticno nekadasnja linija fronta u WWI, zagadjeno jos od tada teskim metalima i bojevim otrovima.