Frank Pembleton Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 E stvarno turci i japan? Wtf? ...shit has hit the fan...
SNARC Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Meni je interesantan odnos izmedju Estonije i Letonije (pretpostavljam)..Estonci u frci od presusivanja, Letonija se baskari i apsolutno je ne zanima komsiluk. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
borris_ Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 Malo mi je cudna karta. Kako francuskoj moze prijetiti nestasica sa alpama i pirinejima i sa nekoliko velikih rijeka (Seine, Loire, Dordogne, Garonne et le Rhône). Ima ova karta na primjer:
MancMellow Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 (edited) neam pojma ono je karta za, navodno, 2040. A i vidis da su uprosecene zemlj. naravno da ce, recimo biti vode u Padaniji, ali ko zna na sta ce liciti Sicilija (mislim ko zna bilo sta...) Edited July 5, 2016 by MancMellow
gone fishing Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ili ova što je veća gustina stanovništva to su veći problemi sa vodom, belgija, holandija, severna francuska i južna engleska, katalonija, južna koreja, veliki gradovi na istoku amerike, florida, kalifornija, to su sve oblasti sa > 300 stanovnika/km2 - da ne pominjemo sad indiju i pakistan sa njihovom explozijom stanovništva, procene su da je indija dogurala do 1,3 milijarde stanovnika :o 1951 ih je bilo 361 milion....
Radoye Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Kakava mi to vina pijemo Ovaj crni pojas severno, to je prakticno nekadasnja linija fronta u WWI, zagadjeno jos od tada teskim metalima i bojevim otrovima.
Recommended Posts