djeneralche Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 To su verovatno zvanicni podaci. Inace pricao sam sa jednim Svajcarcem, ako sam dobro razumeo oruzje je dozvoljeno ali ne i meci.
fikret selimbašić Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 To su verovatno zvanicni podaci. Inace pricao sam sa jednim Svajcarcem, ako sam dobro razumeo oruzje je dozvoljeno ali ne i meci. Tako je i meni moj švicarski drugar kazao. Ovo uknjiženo na mapi je registrovano oružje. Brojke sa mape nema veze sa stvarnim stanjem na cijeloj SFRJ teritoriji, možda je samo Slovenija izuzetak. Samo u prošloj sedmici u BiH je bilo pucanja na TK policiju iz kalaša, čovjek se u Goraždu ubio iz papovke, a jedan iz Trebinja je nakon što je popio batine krenuo da se revanšira zoljom. Baška što sedmično bude bar jedna zaplijena oružja koje civili nikako ne bi smjeli imati u posjedu. Meni nikako nije jasno kako ona rafalanja na svadbama ili za vjerske praznike, a redovna su, uglavnom prolaze bez izlaska policije na teren i krivične prijave pucoljubima.
hazard Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 ".tk" :0.6: Tokelau, 1.411 stanovnika, 10 kilometara kvadratnih :D
bigvlada Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Vidim da Jugoslavija i dalje ima 32000 domena, mislio sam da su to ukinuli?
Amelija Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Kod Rumuna tromedja piva, vina i zestine. a Srbija iskusno podjednako u sve tri zone
Marcus Wulffings Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 1458202514001.jpg1458202514002.jpg što znači: šumatovci u portugalu i belgiji, velikić u mađarskoj, mlinarevići u nemačkoj, švajcarskoj i ukrajini, gluhići i gluščevići u finskoj, bojčinovići u turskoj, mladenovići u nizozemskoj, popovići u rumuniji, rudići u austriji, božići u francuskoj
Desmond Bojčinski Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) Deretiću ti li si? A da ne bude off: Edited March 18, 2016 by desboj
Recommended Posts