Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jedna mapa govori vise od riječi

Featured Replies

Hm, zapitaj se zašto ti je Damja na pameti.

Ljubomoran sam... :(

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

• Replies 6.3k
  • Views 593.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Rumuni imaju jednu mnogo dobru osobinu kao narod, a to je da ne shvataju sebe previše ozbiljno i nemaju maniju sopstvene veličine i bitnosti, pa shodno tome i ne ganjaju kojekakve mitove i legende. Pr

• Moj bivši šef belgijanac je često ponavljao da je bog izbalansirao tu predivnu zemlju (mora, planine, blagorodno zemljište) tako što je stvorio francuze.

Posted Images

Generalno, L2 se očuvao kao dominantan u dinarida i korzikanaca (sic!)..

ko smisleno poveže dominaciju L na relaciji korzika/švedska/balkan....hats down...

Brate, razlikujemo se u globalu. Poređaj pedeset Srba s jedne i pedeset Bugara s druge, u 100 marke da bi na keca pogodio ko je tu ko.

Ma daj.

Edited by Meazza

Ma daj.

Ne dam, izgubićeš. ????

Cekaj, pogodio bi 50/50?

Ja srpski zborim? Pedeset s jedne pedeset s druge, dva buljuka ljudi, jedni su od jednih, drugi od drugih. Odmeriš i kažeš koji su koji.

Teško možeš da pogrešiš.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ja srpski zborim? Pedeset s jedne pedeset s druge, dva buljuka ljudi, jedni su od jednih, drugi od drugih. Odmeriš i kažeš koji su koji.

Teško možeš da pogrešiš.

A to si mislio. Pa to nije nista. Sigurno je da postoji kontinuum, pogodio bih i Bosance i Sumadince, Crnogorce i Nislije ako su u buljuku. Dok sa druge strane zaista mogu da pogodim 40 od 50 pojedinacnih parova Srbin-Nemac ili Srbin-Rus, mozda cak i vise, dok parove Srbin-Bugarin daleko daleko manje.

Pa to sam mislio. No, to nije relacija Srbin-Rus, nego susedna država.

S druge strane i poređenja radi, Srbina i Hrvata nemoš razlikovati sve i zube da im brojiš.

Pa to sam mislio. No, to nije relacija Srbin-Rus, nego susedna država.

S druge strane i poređenja radi, Srbina i Hrvata nemoš razlikovati sve i zube da im brojiš.

Ne moraju Rusi, evo neka budu Cesi ili Slovaci, najjuzniji od zapadnih Slovena. Ocigledna razlika, pogodio bih 35-45 parova od 50. Plus mislim da bih pogodio i buljuk Hrvata ili Bosanaca ili Crnogoraca sa istim procentom uspesnosti kao i buljuk Bugara.

Edited by Meazza

Ja nemam tolike moći.

Ja nemam tolike moći.

Cekaj, ko vise lici na Srbe, Bugari ili Cesi?

Cekaj, ko vise lici na Srbe, Bugari ili Cesi?

Neam pojma, Čeha sam nedovoljno video da bih o tome nekakav zaključak mogao da izvodim. A i nisam bio u Češkoj.

OK.

Face nam slicne, ali jbg, visi smo od Bugara i Rumuna. I one vole da se rvu i dizu tegove, a mi grupne sportove, sitan vez loptom po terenu. 

Uzgred, uvek mi se cinilo da Juzni Sloveni, Rumuni i Albanci koji su dobri govornici engleskog imaju prilicno slican akcenat. Ne znam, mozda se jednostavno tripujem, a i moguce da je to neka protobalkanska nota u nasim jezicima koja tako boji akcenat.