September 1, 20241 yr Author On 30. 8. 2024. at 13:02, kud u maglu Simoviću said: Napokon neka vajda od emigracije
September 1, 20241 yr Meni deluje da je preterano i za Beograd? U stvari, ako je po jedan krak za grad a ne za prugu, onda moguće... ako se Skoplje i Atina računaju kao dve linije iako je jedna pruga u pitanju...
September 2, 20241 yr 22 hours ago, JozoMujica said: Meni deluje da je preterano i za Beograd? U stvari, ako je po jedan krak za grad a ne za prugu, onda moguće... ako se Skoplje i Atina računaju kao dve linije iako je jedna pruga u pitanju... Beograd nema nijednu medjunarodnu direktnu zeleznicku liniju osim za Titograd sto je slepa ulica
September 2, 20241 yr 1 hour ago, ultra plasticni said: Beograd nema nijednu medjunarodnu direktnu zeleznicku liniju osim za Titograd sto je slepa ulica Šta je sa Budimpeštom?
September 2, 20241 yr 3 minutes ago, ultra plasticni said: Voz ide do NS Ja sam putovala vozom do Zagreba pre nekoliko godina, šta je sa tim? Edited September 2, 20241 yr by Tihajeza
September 2, 20241 yr 1 hour ago, ultra plasticni said: Beograd nema nijednu medjunarodnu direktnu zeleznicku liniju osim za Titograd sto je slepa ulica Mihnen-Atina više ne ide kroz Beograd?
September 2, 20241 yr 43 minutes ago, Tihajeza said: Ja sam putovala vozom do Zagreba pre nekoliko godina, šta je sa tim? mozda si se malo prevarila sa godinama, to ne ide preko 10 godina
September 2, 20241 yr 33 minutes ago, JozoMujica said: Mihnen-Atina više ne ide kroz Beograd? ide na veronu rim, pa onda busevi
September 2, 20241 yr On 1. 9. 2024. at 11:53, Shan Jan said: Tu su svi vlazni snovi: Velika Srbija Kamo Pečuj, kamo Solun?