Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jedna mapa govori vise od riječi

Featured Replies

22 minutes ago, Krampa said:

mora da je i zagadjenje negde tu

To je generalno pogresno misljenje da zagadjenje dolazi dominantno od automobila. Ali i to kad se gleda - vozni park je drugaciji u boljestojecim zemljama od ovih nasih ovde. Meni simpaticno kad se zale u Frankfurtu na gust saobracaj u najpromentnijim ulicama (ima na pandanu naseg 29. novembra klub "Feinstaub" sto znaci fina prasina :D ali se ta ulica ne moze zapravo porediti sa 29.), to je kao raj u odnosu na stari deo Beograda. :(

U cemu je fora sa Nikozijom, i svim tim grckim ostrvima, sta se tamo desava pa da je tako lose, zna li neko? Tesko mi je da zamislim i neki tezak saobracaj po njima?

• Replies 6.3k
  • Views 593.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Rumuni imaju jednu mnogo dobru osobinu kao narod, a to je da ne shvataju sebe previše ozbiljno i nemaju maniju sopstvene veličine i bitnosti, pa shodno tome i ne ganjaju kojekakve mitove i legende. Pr

• Moj bivši šef belgijanac je često ponavljao da je bog izbalansirao tu predivnu zemlju (mora, planine, blagorodno zemljište) tako što je stvorio francuze.

Posted Images

Kod nas jako fini deo zagađenja dolazi od spaljivanja smeća u pogonima bez filtera, po nekim pričama nekih ljudi čak ga uvozimo iz okolnih zemalja.

Na primer u Beočinu još od Dulićeve vladavine u tom sektoru čuda spaljuju a bez ikakvih filtera.

I onda se desi da imamo ljubičasti alarm dok je vani fazon 20 stepeni i onda budu krivi seljaci koji pale njive i cigani što pale gume.

• Author

Image

20 miliona djece je umrlo 1950, oko 13 miliona  1990 i 5 miliona 2021;

Sta se desilo 1960 - 22,5 miliona umrlih.

Desio se Maov "veliki skok naprijed". Skoro 8 miliona djece je umrlo te godine u kini, duplo vise nego ranije. 

8 hours ago, I*m with the pilots said:

U cemu je fora sa Nikozijom, i svim tim grckim ostrvima, sta se tamo desava pa da je tako lose, zna li neko? Tesko mi je da zamislim i neki tezak saobracaj po njima?

Uske ulice, autobusi i kamioni prave uska grla, motori koji voze kao ludi, automobili i ostala prevozna sredstva. Nije projektovano za toliko vozila, niti vecinom nema mogucnosti.

10 hours ago, I*m with the pilots said:

To je generalno pogresno misljenje da zagadjenje dolazi dominantno od automobila. Ali i to kad se gleda - vozni park je drugaciji u boljestojecim zemljama od ovih nasih ovde. Meni simpaticno kad se zale u Frankfurtu na gust saobracaj u najpromentnijim ulicama (ima na pandanu naseg 29. novembra klub "Feinstaub" sto znaci fina prasina :D ali se ta ulica ne moze zapravo porediti sa 29.), to je kao raj u odnosu na stari deo Beograda. :(

imas pravo. gledam neke liste i london se dobro drzi sto se tice zagadjenja.

edit: mislim, nije toliko zagadjen s obzirom na velicinu.

Edited by Krampa

Millionaire-Migrants.png

On 20. 9. 2023. at 22:30, Mr.Mxyzptlk said:

Screenshot_2023-09-20-22-28-19-402_com.whatsapp-edit.jpg

je l ovo znači da sad kad u forumskoj raspravi nazovemo Albance ili Šiptare "kozojebcima" smo naučno i statistički u pravu? ili svakako sledi ban? :unsure:

Edited by Svarog

On 20. 9. 2023. at 22:30, Mr.Mxyzptlk said:

Screenshot_2023-09-20-22-28-19-402_com.whatsapp-edit.jpg

Meni nekako najvise upada u oci ova bosansko-hrvatska granica

mene buni ovaj jedan izolovani slučaj na severu Vojvodine?

je l to panter?

21 minutes ago, I*m with the pilots said:

Meni nekako najvise upada u oci ova bosansko-hrvatska granica

Stignu ih kad dodju do reke…

22 minutes ago, Svarog said:

je l to panter?

trebali su tu više tačkica pa da bude fora madjari trse svinje hahaha baš smješno.

u onom filmu Virdžina ima scena kad zemara nategne kozu. to se dešava negde u dalmaciji a nisu im dali nijednu tačkicu. 

22 minutes ago, omiljeni said:

trebali su tu više tačkica pa da bude fora madjari trse svinje hahaha baš smješno.

u onom filmu Virdžina ima scena kad zemara nategne kozu. to se dešava negde u dalmaciji a nisu im dali nijednu tačkicu. 

Postaneš statistika samo ako te uhvate.

1 hour ago, Svarog said:

je l to panter?

Vrbašani :fantom:

56 minutes ago, Filozof manijak said:

Lovćenac :fantom:

2 hours ago, Svarog said:

je l ovo znači da sad kad u forumskoj raspravi nazovemo Albance ili Šiptare "kozojebcima" smo naučno i statistički u pravu? ili svakako sledi ban? :unsure:

Yes :fantom: