February 1, 20169 yr ja se baš nešto mislim da ovo baš nema smisla jbt, i mi onda pričamo da su često okrutni prema noletu
February 1, 20169 yr Osvojeni gren slemovi bez pobede protiv prvog ili drugog nosioca: Federer 12* (od 17 = 71%), Nadal 4 (29%), Djokovic 3 (27%) Osvojeni gren slemovi bez pobede protiv nosilaca #1 - #4: Federer 5 (29%), Nadal 1 (7%), Djokovic 0 (0%) * Federer je samo pet puta u gren slemovima koje je osvajao pobedjivao prvog ili drugog nosioca i to svih pet puta na Vimbldonu (po dva puta Rodika i Nadala, jednom Djokovica)
February 1, 20169 yr Osvojeni gren slemovi bez pobede protiv prvog ili drugog nosioca: Federer 12* (od 17 = 71%), Nadal 4 (29%), Djokovic 3 (27%) Osvojeni gren slemovi bez pobede protiv nosilaca #1 - #4: Federer 5 (29%), Nadal 1 (7%), Djokovic 0 (0%) * Federer je samo pet puta u gren slemovima koje je osvajao pobedjivao prvog ili drugog nosioca i to svih pet puta na Vimbldonu (po dva puta Rodika i Nadala, jednom Djokovica) "I rest my case" sto bi neki rekli...