Musky Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 potpuno razumem onog direktora turnira, kako je zevnuo malopre :D +1 ne vole ga ič...i nije im lako. ...sad crknite skotovi, Novak Vam je već isporučio... a ja da vam se userem u kompletu na skupe ulaznice, i na zombi Lejvera...i na arenu mu...
Cash Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 "Kao sto sam i najavio ..... " Mats: opet sam bio upravu kad sam reko, da Nole uzima. Barbara: Ali mats ti si reko da ce uzeti Endy Mats: Ne ne ja to nisam rekao haha
keitel Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Đoković bi morao sebi da zacrta cilj od 20 gren slem trofeja.
Rumpelstiltskin Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Kazu oci su ogledalo duse ... A ovoj snajki se vidi da je prsla.
Muwan Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Još jedna poruka oponentima, osvojiti GS sa ovakvom igrom (gore i ne može) - ni kožne gaće vam ne pomažu :) Taj rad. Šteta je što za života nećemo videti kako izgleda kada Djovak igra dobar tenis. Sve što je ikada uzeo, uzeo je na nikad goru igru koju bi svaki rekreativac umeo da kazni. Avaj, umesto rekreativaca on igra protiv tamo nekih profesionalaca pa može da se nekako provuče i dobije ih iako svaki put odigra gore nego ikad pre.
Marcus Wulffings Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Warum? weil... ne voli ga, antipatičan mu je, federer mu je draži
Mil@n Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Dobar otpor Mareja, čestitam mu na izborenom taj brejku. :D 11 komada. Čovek se više ne raduje kad osvoji grand slam, that explains it all.
Đipalo Junuz Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Štedi se za RG, Sinsinati, Rio i golden slam u Njujorku -_-
Lancia Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Taj rad. Šteta je što za života nećemo videti kako izgleda kada Djovak igra dobar tenis. Sve što je ikada uzeo, uzeo je na nikad goru igru koju bi svaki rekreativac umeo da kazni. Avaj, umesto rekreativaca on igra protiv tamo nekih profesionalaca pa može da se nekako provuče i dobije ih iako svaki put odigra gore nego ikad pre. ja se secam ko kroz maglu da je osvojio jedan turnir igrajuci dobro, al' koji bese..
Arkadija Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Mats, Barbara i Koreča su zaključili da je Novak nepobediv i onda 15 minuta posvetili Mareju i Federeru.
Recommended Posts