January 30, 20169 yr Opet spominu meč protiv Simona pa dokle više a ko spominje rjer mats je rekao da će ga zaboraviti al' nije dugo trajalo, izgleda njegova želja da đoković izgubii se ne da ni uz gusle opevati
January 30, 20169 yr sad pročitah (nisam ni gledala te prve mečeve) da je anđelka spasavala meč loptu u prvom kolu protiv misaki doi
January 30, 20169 yr a ko spominje rjer mats je rekao da će ga zaboraviti al' nije dugo trajalo, izgleda njegova želja da đoković izgubii se ne da ni uz gusle opevati Mats se moli Odinu, Thoru i Lokiju da mu daju zdravlja da doživi peglanje Novaka...pa makar i 2026-e....sedme.
January 30, 20169 yr Svaka čast Kerberki™. Sad sam odgledao hajlajtse, doduše neke od 20 minuta. Mislim da je Kerber pretrčala jedno 3 puta više. A ovako, kada se gledaju samo poeni bez pauza i sl kasno se vidi koja je zver Serena, koliko jače udara, pobediti nju u finalu stvarno treba da se duplo računa. Mislim da udara barem 20 na sat jače u proseku. Baš mi je drago, vidi se da je devojka borac. Edited January 30, 20169 yr by Mil@n
January 30, 20169 yr http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/australianopen/11363941/Australian-Open-2015-Madison-Keys-threatens-to-power-her-way-to-the-top-of-the-womens-game-with-75mph-serve.html
January 30, 20169 yr šteta, anđelika kerić za sada čuva status najveće svih vremena onoj lešinarki štefi +1
January 30, 20169 yr majstorsko zensko finale,tenis za uzivanje..bravo Kerber! e da, inace potpuni boring od turnira..dva dobra meca i gotovo Edited January 30, 20169 yr by ivy
January 30, 20169 yr Ne mlatite, bilo odličnih mečeva u ženskom delu. Npr Kerber Azarenka i Serena Sarapova. Vrhunski dueli.. I generalno kvalitetan tenis su igrale u odnosu na npr. prethodnu sezonu.