Jump to content

Australian Open 2016

Featured Replies

na nasem prenosu komentatori su Hewitt i Courier (i neko treci). Jedan od ove dvojice (nisam bratila paznju koji) bas voli Milosa. Komentarisao je njegovo 'andjeosko lice koje i dalje ima' kad su pokazali neku njegovu fotku kad je bio klinac, a kad se ono Mari svadjao sa sudijom sto je Milosu dozvolio da challanguje jer kao nije bilo in timely manner, ovaj prokomentarisao kako Mari trazi ventil a na Milosa nikako ne mozes da se naljutis :). Meni Milos simpa.

na nasem prenosu komentatori su Hewitt i Courier (i neko treci). Jedan od ove dvojice (nisam bratila paznju koji) bas voli Milosa. Komentarisao je njegovo 'andjeosko lice koje i dalje ima' kad su pokazali neku njegovu fotku kad je bio klinac, a kad se ono Mari svadjao sa sudijom sto je Milosu dozvolio da challanguje jer kao nije bilo in timely manner, ovaj prokomentarisao kako Mari trazi ventil a na Milosa nikako ne mozes da se naljutis :). Meni Milos simpa.

Propushtena retka prva prilika da se ima jedno srpsko pravoslavo "IC UC" finale...

• Author

Kerber se drži za sada

Edited by renne

da, ne zarezuje što je serena prekoputa

prvi je put sereni na turniru da mora ozbiljno da igra

možda i izgubi prvi set, ali očekujem da će se regrupisati

edip

meč sa marijom excluded, tu je uvek ekstremno napaljena  :P

Edited by dùda

• Author

Set

Uze švabo

Nekako mislim da ce ludaca opet da pukne mentalno ako ne napravi brejk u prva dva-tri gema.

Nije dobro :cry:

sent...using...

Očekivano. Kerber odlična, ali ipak nedovoljno za Serenu.

Kerber dobila prvi set iskljucivo na greske Serene, OK se krece i vraca jako lopte, ali ne vodi igru, ne pita se nista.

Nekako mislim da ce ludaca opet da pukne mentalno ako ne napravi brejk u prva dva-tri gema.

Sto ludaca, ne kapiram?

Ajde levoruki anđele[emoji14]

sent...using...

Kakav break.   :Hail:

Opa, Kerber brejk sa nulom.

svaka čast anđelka, tako se igra  :Hail:

ed.

pa jebemu. prva koja se i dere kad treba

ajmo mala, sad je bitno da sačuva

Edited by dùda