Jump to content

Australian Open 2016

Featured Replies

krunicka od 3:1 do 3:6 :(

To je nista prema mladjoj Radvanskoj, koja je imala 6:0 i 3:0, a sad ce da izgubi mec :D Kud je ne uhvatih na lajvu, stara je to luzerica.

Easy-Stuffed-Hamburger-Recipe.jpg

?

Zapravo, veoma lici :mellow:

Za Masu 6-1 nije opasan rezultat

• Author

Ode Krunić

To je nista prema mladjoj Radvanskoj, koja je imala 6:0 i 3:0, a sad ce da izgubi mec :D Kud je ne uhvatih na lajvu, stara je to luzerica.

Zapravo, veoma lici :mellow:

Erani je imala 6:1 i 4:1 u drugom cini mi se. Jos bila favorit. ed: ipak nije, vodila je 4:3 sa brejkom

Edited by Timmy

Ode Krunić

Zar si ocekivao nesto drugo.

• Author

Nisam

• Author

Petković povela pa izgubi set

I to je potpuno ocekivano

• Author

12493890_812451072214066_381261604490432

izgleda da je presao ovaj komentator sa sk na es

Mats je nazvao Novaka "dosadnim,ali u dobrom smislu dosadnim.. Nadal je isto malo". Fedjina igra je naprotiv kako kaze fabulozna. Vise od njegove pojave me nervira ova voditeljka pored njega, kako prica uz grimase kao da je progutala Sereninu carapu

Barbara? To je kao neka riba...

stvar ukusa

meni je više nego "neka"

Mats je nazvao Novaka "dosadnim,ali u dobrom smislu dosadnim.. Nadal je isto malo". Fedjina igra je naprotiv kako kaze fabulozna. Vise od njegove pojave me nervira ova voditeljka pored njega, kako prica uz grimase kao da je progutala Sereninu carapu

Pa i sam Federer je sebe u istom intervjuu nazvao sebe iznenađujuće odličnim, tj. rekao je da je sam sebe iznenadio koliko je bio dobar!!!! Jebogabob, igrao je protiv anonimnog igrača iz Gruzije.