Malvo Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 krunicka od 3:1 do 3:6 :( To je nista prema mladjoj Radvanskoj, koja je imala 6:0 i 3:0, a sad ce da izgubi mec :D Kud je ne uhvatih na lajvu, stara je to luzerica. ? Zapravo, veoma lici
Timmy Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 (edited) To je nista prema mladjoj Radvanskoj, koja je imala 6:0 i 3:0, a sad ce da izgubi mec :D Kud je ne uhvatih na lajvu, stara je to luzerica. Zapravo, veoma lici Erani je imala 6:1 i 4:1 u drugom cini mi se. Jos bila favorit. ed: ipak nije, vodila je 4:3 sa brejkom Edited January 18, 2016 by Timmy
189- Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 izgleda da je presao ovaj komentator sa sk na es
mlatko Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Mats je nazvao Novaka "dosadnim,ali u dobrom smislu dosadnim.. Nadal je isto malo". Fedjina igra je naprotiv kako kaze fabulozna. Vise od njegove pojave me nervira ova voditeljka pored njega, kako prica uz grimase kao da je progutala Sereninu carapu
Arkadija Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Mats je nazvao Novaka "dosadnim,ali u dobrom smislu dosadnim.. Nadal je isto malo". Fedjina igra je naprotiv kako kaze fabulozna. Vise od njegove pojave me nervira ova voditeljka pored njega, kako prica uz grimase kao da je progutala Sereninu carapu Pa i sam Federer je sebe u istom intervjuu nazvao sebe iznenađujuće odličnim, tj. rekao je da je sam sebe iznenadio koliko je bio dobar!!!! Jebogabob, igrao je protiv anonimnog igrača iz Gruzije.
Recommended Posts