Malvo Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Verovatno ce odigrati nekoliko meceva protiv odlicnih servera: Korejanac u prvom kolu, Karlovic u cetvrtom, sasvim moguce i Kirjos u polufinalu. Ima dobar momentum preko osvajanja Hopman kupa, unormalio se malo i jos ce igrati kod kuce, a ume da se nalozi kao budala. Ima u svom delu Berdiha i Cilica, ali nista to nije nepremostivo i cini mi se da bi mogao da napravi veliki iskorak. Steta za malog Corica sto mu se namestio Cilic vec u drugom kolu, dok je Tim vec bio bolje srece, mada i on u cetvrtom kolu nailazi na Rodju. Njih dvojicu treba pratiti u narednom periodu, jedan od njih ce kroz kojih pet godina biti broj 1.
Max Morlock Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 (edited) Teško pored ovakvog Novaka. Fed je sad 2/3 uz konkurenciji u kojoj su Novak, Rafa, Endi, Stendmen... ti klinci se neće omrsiti skoro ;) sent...using... Edited January 15, 2016 by Max Morlock
aram Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 zasto? pa to je najbolji match-up za novaka. prosto ne volim, mnogo su mi to dosadni mecevi za gledanje
Malvo Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 (edited) Ma dobro, preterao sam sa ovih pet godina, mada da nema Novaka, bili bi potpuno legitimni kontenderi. Neka cilj bude ulazak u top3, svejedno. Njih dvojica + Kirjos, mozda onaj kovrdzavi Zverev. Tomic mi se vec ne svidja, sav je nekako iznadprosecan i bangav. Edited January 15, 2016 by Malvo
renne Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 Pa ne prenosi. Prenosi ES ES ima globalna prava za celu Evropu
kud u maglu Simoviću Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Pa ne prenosi. Prenosi ES ES ima globalna prava za celu Evropu kreten. ne ti, ja. prolazio pored kladionice i video neki plavi tenis na sk i istripovao se da je počeo ao
Zli Gli Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Novack :D Ako Coric ikad bude broj 1, secem polni organ na 4 dela po centimetar.
Timmy Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Ja sam se kladio da Novak uzema GS, kvota 20 :D
aram Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Novack :D Ako Coric ikad bude broj 1, secem polni organ na 4 dela po centimetar. 4x1cm = 4cm \o/
Recommended Posts