Jump to content

Australian Open 2016

Featured Replies

Verovatno ce odigrati nekoliko meceva protiv odlicnih servera: Korejanac u prvom kolu, Karlovic u cetvrtom, sasvim moguce i Kirjos u polufinalu. Ima dobar momentum preko osvajanja Hopman kupa, unormalio se malo i jos ce igrati kod kuce, a ume da se nalozi kao budala. Ima u svom delu Berdiha i Cilica, ali nista to nije nepremostivo i cini mi se da bi mogao da napravi veliki iskorak. Steta za malog Corica sto mu se namestio Cilic vec u drugom kolu, dok je Tim vec bio bolje srece, mada i on u cetvrtom kolu nailazi na Rodju. Njih dvojicu treba pratiti u narednom periodu, jedan od njih ce kroz kojih pet godina biti broj 1.

Teško pored ovakvog Novaka. Fed je sad 2/3 uz konkurenciji u kojoj su Novak, Rafa, Endi, Stendmen... ti klinci se neće omrsiti skoro ;)

sent...using...

Edited by Max Morlock

Ma dobro, preterao sam sa ovih pet godina, mada da nema Novaka, bili bi potpuno legitimni kontenderi. Neka cilj bude ulazak u top3, svejedno. Njih dvojica + Kirjos, mozda onaj kovrdzavi Zverev. Tomic mi se vec ne svidja, sav je nekako iznadprosecan i bangav.

Edited by Malvo

mrtvi sport klub

:mad:

• Author

mrtvi sport klub

:mad:

Što?

što prenosi ao

• Author

Pa ne prenosi. Prenosi ES

ES ima globalna prava za celu Evropu

Neka Arena ne prenosi?

• Author

Ne

samo ES

Pa ne prenosi. Prenosi ES

ES ima globalna prava za celu Evropu

kreten. ne ti, ja.

prolazio pored kladionice i video neki plavi tenis na sk i istripovao se da je počeo ao

:isuse:

CYzevAWUAAABm93.jpg

sramota  :mad:

Novack :D

Ako Coric ikad bude broj 1, secem polni organ na 4 dela po centimetar.

Ja sam se kladio da Novak uzema GS, kvota 20 :D