189- Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 pricao sam danas o onom polufinalu nadala i verdasca i eto, sada igraju u prvom kolu ;D
Timmy Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Bolje Novaku na Federera nego na ove ostale. Na ovoj podlozi bi teze bilo sa Nadalom koji je mogao da uleti i u qf. Umesto Nishija je mogao Ferer ili Berdih, al ne moze sve.. Sa kim igra u 3. i 4.kolu?
Timmy Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Da Karlovic ili Simon. A u trecem Sepi ili Krajinovic :)
Cash Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Ana ima dobar žreb,ako se to može reči. JJ protiv Slovenke Hercog u 1.kolu. Krunic na pocetku sa Genie koja je izgleda ozbiljno usla u ovu godinu.
renne Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 "Mnogi su predviđali da će Novak da osvoji Gren slem u Melburnu i prošle godine. Ja sam bio među njima. Sada ću dati sličnu prognozu. Mislim da će Đoković, ukoliko trijumfuje na Australija Openu, osvojiti i preostala tri Gren slem takmičenja! Prošlogodišnji neuspeh u Parizu ga samo još više motiviše", istakao je legendarni Šveđanin.
goofs Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 I Karlovic i Japanac umeju da budu nagazne mine, mogao je tu malo bolje da prodje. Mada Novak trenutno deluje kao da apsolutno nije bitno ko je s druge strane, mogu da budu i svi zajedno, ista prica.
mlatko Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Mislim da je nadal najgore prosao u ovom 1/4 uparivanju ako do njega dodje. Berdich nije prosle godine dobio Feda negde, nekako..?
Grandilof Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Mislim da je nadal najgore prosao u ovom 1/4 uparivanju ako do njega dodje. Berdich nije prosle godine dobio Feda negde, nekako..? Ako gledas ove parove mozda, ali Rafa je mogao dobiti i Murray-a ili Novaka u 1/4finalu sa druge strane. A jos, ne znas koji ce Stan da se pojavi, ako bude onaj sa US Opena ili recimo par duela bas sa Rafom pred kraj onda je super prosao, ako bude u onom GS ludilo modu onda je lose prosao. :D
Max Morlock Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Rano je, svež je, biće Stan zajeban ...ovo ispade ko pesmica ;) sent...using...
Timmy Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Ozmo lepo skenirao zdreb http://www.b92.net/sport/australianopen2016/teme.php?yyyy=2016&mm=01&dd=15&nav_id=1085526
aram Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 krajinovic i lajovic - ako jedan prodje prvo kolo bicu zadovoljan viktor bi morao do treceg, a nije ni raonic neprelazna prepreka novak u finalu protiv, na moju zalost, endija. mrzim njihove meceve :(
duda Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 ovaj koreanac što ga novak ima u prvom kolu, uopšte nije mačji kašalj nezgodan protivnik za početak
Recommended Posts