January 13, 20169 yr Nole i Serena. Od naših ženskih predstavnica ne očekujem ništa. A šta je sa Troickim, jel igra? edit: Našla sam Viktora, igra u Sidneju i plasirao se u četvrtfinale Edited January 13, 20169 yr by Arkadija
January 14, 20169 yr Nole i Serena... ali srce mi zaigra na pomisao o finalu Vika - Muguruza. Kinky, eh? ???? sent...using...
January 14, 20169 yr Nole i Serena... ali srce mi zaigra na pomisao o finalu Vika - Muguruza. Kinky, eh? sent...using... Zamisli da u finalu budu Ana i Jelena :D . Kakav bi to finale bio. :D
January 14, 20169 yr Nisu one igrale finale ni manjih turnira kad su bile na vrhu, pa nece ni sada na GS. Jedino ako duel prvog kola ne smatras finalom :)
January 14, 20169 yr Nisu one igrale finale ni manjih turnira kad su bile na vrhu, pa nece ni sada na GS. Jedino ako duel prvog kola ne smatras finalom :) ali su zato igrale polufinale Gs-a :D
January 14, 20169 yr federer u novakov polovini. qf protiv nishikorija. prvo kolo chung valjda. PROJECTED QUARTER-FINALS Djokovic v Nishikori Federer v Berdych Wawrinka v Nadal Murray v Ferrer