Garnirung Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Pišičan je Verdasko sa ovim brain fartovima. Klasika, izbaci boljeg, a onda ga trese neki prosečnjaković.
Max Morlock Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Viktor vodi 2:0 protiv Smičeka... izgleda kao da ih zajebava hawk eye, obojica kolutaju očima i smeju se na odluke istog. Komentator je u fazonu "ma nema šanse, nije bio/bio je out"... ja mislim da sva trojica tripuju ;) sent...using...
aram Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 ih, sta bi tek ovaj selja uradio nadalu kad je ovako opro verdaska
Malvo Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Jadno sta publika radi Mileru protiv Milmana, jeste da se raspao kao igracica od 18 godina, ali na terenu Dejvis kup atmosfera i jos ga neka budala vredja na svakoj pauzi, a sudija nijednom da opomene.
ubibobi Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 ih, sta bi tek ovaj selja uradio nadalu kad je ovako opro verdaska To me podsetilo na naseg postara kad se u kladzi hvalisao kako je neprejebiv u pig pongu, i onda usao u raspravu sa nekim lokalcem ko bolje igra, pa poceo da mu objasnjava kako je bio najbolji na turniru koji je organizovala posta,a ovaj ce: Jel' to znaci kad te budem odvalio,da cu biti najbolji u posti?
Timmy Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Celu karijeru je isao srcem na teren, uvek maksimalno borben i maksimalno korektan. Veoma atipican i pozitivan lik. Od odlaska Agasija nije mi toliko tesko pao kraj karijere nekog igraca. Lejton je ono najlepse sto tenis moze da donese. Hvala majstore na svemu :pera:
Max Morlock Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Jedan od poslednjih, ako ne i The Poslednji izdanak stare škole :)
Recommended Posts