Posted January 13, 20169 yr Dude nema, a kvalifikacije su već počele Idemo Đovak i Azarenka osvajaju http://www.ausopen.com/index.html Najavljene su ogromne vrućine, trenutno je 42°
January 13, 20169 yr Renne ti si 1 car. Nole osvaja, samo nece biti bas setnja. Kod žena Vika u finalu dobija Serenu. Ocekujem dobre rezultate od Belinde, Genie Bouchard i Muguruze. Od naših devojaka ne ocekujem nista.Bice senzacija ako neka od njih doceka drugu nedelju takmicenja. Kad je žreb, jel u petak?
January 13, 20169 yr Aj' kada je već počelo da se piše o Ozi openu da registrujemo da su ispala naša dva predstavnika u prvom kolu kvalifikacija (Đere i Krstin). Kod žena učestvuju Jakšić i Jorović. Prognoza: Nole i Vika
January 13, 20169 yr Slično mislim, tj. da će Novak i Vika uzeti. Mislim i da je Sten najzajebaniji i da je bolje ako mu dodje pre finala. Od ostalih, mislim da su Kirgios i Tomik nezgodni jer igraju dugo ispod realnog kvaliteta, a mora neki Slem da ih usere
January 13, 20169 yr Usere ih... da se ne izrazavam dalje. Imaju obojica talenta i slazem se da igraju dosta ispod potencijala. Pre svega mislim da je njihova glupost glavni razlog za to, a to se tesko menja. Zali bobe za obojicu.
January 13, 20169 yr Usere više u smislu da se stvari poklope, u datom trenutku, ne kao slučajnost. Šta znam, kad se baci pogled ko bi mogao da bude pobednik nekog Slema u nekom budućem vremenu, njih dvojica uz 5-6 imena bi bili nekakav realan izbor. Odrašće i oni, mada može da se desi da im trenutna promaja u glavi pravi problem i kasnije edit: da ne zabune, ne mislim da sad uzmu titulu, više kao mogli bi da budu mina. Recimo četvrtfinale kao uspeh Edited January 13, 20169 yr by Garnirung
January 13, 20169 yr Usere više u smislu da se stvari poklope, u datom trenutku, ne kao slučajnost. Šta znam, kad se baci pogled ko bi mogao da bude pobednik nekog Slema u nekom budućem vremenu, njih dvojica uz 5-6 imena bi bili nekakav realan izbor. Odrašće i oni, mada može da se desi da im trenutna promaja u glavi pravi problem i kasnij Moraće da im se poklopi negde drugde na 2 seta, pošto na tri nemaju šta da traže, barem ne u borbi za titulu. Naravno, može da ih usere, ali teško ovako bez apsolutno bilo kakvih rezultata koji im idu u prilog. Kirgiost i donekle, ali Tomić... Nema šanse.
January 13, 20169 yr ako je tomic pre 4 godine mogao stici do qf w zasto ne bi i sada (ako se ne racuna trenutna forma) . dok kyrgiosa smatram jos i za boljeg igraca.
January 13, 20169 yr Pa neka stigne do qf, al dalje verovatno neće. Čovek reče "mora neki slam da ih usere", pa sam njima pričao kao o potencijalnim osvajačima. Naravno, to je samo mojih 5c.
January 13, 20169 yr napisao je u editu da ne misli da uzmu titulu nego da daleko doguraju™. znaci qf, sf Edited January 13, 20169 yr by 189-