MayDay Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Meni se menjala svetlost na netflixu sama od sebe. I to samo kod Mindhuntera.
Čutura Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 ^ mozda sam ja manje zahtevan gledalac, ja sam namestio u podesavanjima hdr effect srednju vrednost kad sam uzeo tv, i do sada nisam imao potrebu da nesto menjam..sve bruka, odusevljen sam tveom :)
Mil@n Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 (edited) Meni se menjala svetlost na netflixu sama od sebe. I to samo kod Mindhuntera. Hope so, za sada sam samo njega gledao, kao što rekoh, aktvirah sinoć... Edited November 17, 2017 by Mil@n
renne Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Pa gde god je hdr menja se svetlina, to i jeste poenta hdr-a, niste onda trebali kupovati tv sa hrr-om ako vam to smeta, jebi ga
James Marshall Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Pa može se to ugasiti na tv, valjda.
Frank Pembleton Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 (edited) Ja zaista ne vidim poentu HDR, pogotovo kod "pokretnih slika" . Jedino ako je to ona fora industrije "dajemo ti nešto što ti i ne treba i nisi tražio, a još ćeš i da platiš..." Nego, kakav je netflix sa titlovima na "našim jezicima" ? Jesu krenuli malo jače? ...shit has hit the fan... Edited November 18, 2017 by Frank Pembleton
zoki Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 skoro sve novo ima hr prevodPa i nema baš.. Stranger things i narcos recimo samo prva sezona.. 20 i nesto naslova ima sa prevodom, baš pratim kako ide, dugo vremena nisu ništa novo dodali.. Evo ovde vidi šta ima https://www.netflix.com/browse/subtitles
MayDay Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Gledala sam novu Dinastiju. Morate me podsetiti jer sam bila mala kad je išla originalna (Kolbijevih se već puno bolje sećam), je l Kristl i tada bila izrazito iritantno biće?
Mil@n Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Netflix posle hbo go mi je kao kada npr posle ciganskog luna parka sa balerinom, fliperima i stonim fudbalom odeš u Diznilend. Što po izboru, što po radu aplikacije. Korisio sam ga i pre ali posle višemesečnog korišćenja hbo go, mnogo je velika razlika u kvalitetu. Ali što su ubacili "skip intro"
MayDay Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Sad lepo da pogledaš Dinastiju da imam s kim da komentarišem. Nije mi na nivou Gossip Girl, ali je tu blizu.
Frank Pembleton Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Jbga ja se nešto ulenjio u poslednje vreme i zaista mi ne prija bez titlova... ...shit has hit the fan...
renne Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 ja koristim CC, dovoljno mi je da čitam engleski
Pokojni Ruxin Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Jebeš skip intro! Samo da kažem to kad ga već spomenušte...good ol' title sequence je bre 1 institucija!
Recommended Posts