Jump to content
IGNORED

Нетфликс

Прслин

Recommended Posts

Posted

Ja se svega nagledao za ovih 8 meseci

Znas da sam skoro uzeo UHD televizor, pa netfliks prepoznao i pitao hocu li taj paket. Inace ne bih provalio.

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

30

• dragance

28

• Прслин

27

• Prokleto Djubre

26

Posted

Ma meni nešto u glavi da smo pričali o tome i da kod nas i nije bilo neke 4k ponude, pa sam pomislio zato da si negde preko. 

Posted

Znas da sam skoro uzeo UHD televizor, pa netfliks prepoznao i pitao hocu li taj paket. Inace ne bih provalio.

Da, znam. LG je zvanični 4K Netflix partner. Super je Marco Polo u hdr-u
Posted

Da, znam. LG je zvanični 4K Netflix partner. Super je Marco Polo u hdr-u

hdr je bolje od ultra 4k ili isto?

Posted

Do su dodatne boje, da se laičkim izrazim, za 4k

Posted

Ima li vimeo pro nekog zanimljivog sadrzaja ili u sustini mozes da gledas sve i bez naloga? Imam pristup pro nalogu zbog posla pa ko velim da i pogledam nesto usput.

Posted

Stigao mi mejl iz Bele Kuce i predsednika Underwooda!!! Napokon :)

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Obnobio sam pretplatu posle dugo vremena. Zanima me jedna stvar: krenuo sam da gledam mindhunter. Pošto je u HDR verziji, sama od sebe se menja dinamika slike, osvetljenje i sl. Nekad i u istom kadru. Kada gledam HDR ne mogu da biram klasična podešavanja slike (cinema, game, standard blabla) već samo tri moda HDR-a i u svakom je isti slučaj. 

Pitanja bi bila, ako je slika HDR, ne može da se gleda u "običnom" 4k režimu? I da li može slika nekako da se "primir" od svih tih promena osvetljenja, dinamike i koječega?

Posted

ja nisam primetio te promene u kadru, meni nista nije smetalo. naprotiv.

Posted

Pa ne znam da li se dešava svima, tv mi nije neka kanta, naprotiv, kod nas je koštao 1000+ evara kada je kupljen. 

Ne znam da li ima negde nekih podešavanja van podešavanja "picture options" u toku gledanja, a ona su bright, standard i vivid i sva se odnose na HDR. Možda to i nije ništa problematično, samo mene iritiraju te promene osvetljenja ili šta je već to.