LeBron Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Ja se svega nagledao za ovih 8 meseci Znas da sam skoro uzeo UHD televizor, pa netfliks prepoznao i pitao hocu li taj paket. Inace ne bih provalio.
Mil@n Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Ma meni nešto u glavi da smo pričali o tome i da kod nas i nije bilo neke 4k ponude, pa sam pomislio zato da si negde preko.
renne Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Znas da sam skoro uzeo UHD televizor, pa netfliks prepoznao i pitao hocu li taj paket. Inace ne bih provalio.Da, znam. LG je zvanični 4K Netflix partner. Super je Marco Polo u hdr-u
LeBron Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Da, znam. LG je zvanični 4K Netflix partner. Super je Marco Polo u hdr-u hdr je bolje od ultra 4k ili isto?
vladavsnarod Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Hacker known as 'The Dark Overlord' holds Netflix to ransom and says it will release the entire upcoming season of their hit drama Orange is the New Black unless the streaming service pays up http://www.dailymail.co.uk/news/article-4457400/Hacker-threatens-release-stolen-copies-Netflix-series.html#ixzz4fch1bUQ8
katamaran Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Ima li vimeo pro nekog zanimljivog sadrzaja ili u sustini mozes da gledas sve i bez naloga? Imam pristup pro nalogu zbog posla pa ko velim da i pogledam nesto usput.
dragance Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Stigao mi mejl iz Bele Kuce i predsednika Underwooda!!! Napokon :)
Jeremija Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Čitam danas da Netflix "vuče" dug od čak 20 milijardi dolara, zabrinjavajuće je to što je od toga čak 15 milijardi takozvanog kratkoročnog duga koji uskoro dolazi na naplatu... Ima dobar tekst o ovoj tematici u LA Timesu - http://www.latimes.com/business/hollywood/la-fi-ct-netflix-debt-spending-20170729-story.html
teacher Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Čitam danas da Netflix "vuče" dug od čak 20 milijardi dolara, zabrinjavajuće je to što je od toga čak 15 milijardi takozvanog kratkoročnog duga koji uskoro dolazi na naplatu... Ima dobar tekst o ovoj tematici u LA Timesu - http://www.latimes.com/business/hollywood/la-fi-ct-netflix-debt-spending-20170729-story.html zabrinjavajuće?
Mil@n Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Obnobio sam pretplatu posle dugo vremena. Zanima me jedna stvar: krenuo sam da gledam mindhunter. Pošto je u HDR verziji, sama od sebe se menja dinamika slike, osvetljenje i sl. Nekad i u istom kadru. Kada gledam HDR ne mogu da biram klasična podešavanja slike (cinema, game, standard blabla) već samo tri moda HDR-a i u svakom je isti slučaj. Pitanja bi bila, ako je slika HDR, ne može da se gleda u "običnom" 4k režimu? I da li može slika nekako da se "primir" od svih tih promena osvetljenja, dinamike i koječega?
Čutura Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 ja nisam primetio te promene u kadru, meni nista nije smetalo. naprotiv.
Mil@n Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Pa ne znam da li se dešava svima, tv mi nije neka kanta, naprotiv, kod nas je koštao 1000+ evara kada je kupljen. Ne znam da li ima negde nekih podešavanja van podešavanja "picture options" u toku gledanja, a ona su bright, standard i vivid i sva se odnose na HDR. Možda to i nije ništa problematično, samo mene iritiraju te promene osvetljenja ili šta je već to.
Recommended Posts