Shan Jan Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Mogu da kazem nase iskustvo sa postavljanjem kamera u kompaniji. Po zakonu kamere su smele da snimaju samo ulaze/izlaze (ukljucujuci i protivpozarne). Strogo je zabranjeno postavljanje kamera u wc-u ili tamo gde ljudi rade. Takodje, ako bi trebalo da se pregledaju snimci, po zakonu to mora da radi ovlascena kompanija zajedno sa policijom a ne mi. I meni bilo cudno ali verujem da je ideja da se spreci spijuniranje ljudi od strane onih koji imaju kamere. Mi u principu ne bi trebalo uopste da imamo pristup kamerama iako smo ih mi platili, u nasem su vlasnistvu i snimaju nas.
Lena Posted January 23 Posted January 23 https://vreme.com/razno/drzavna-matura-odlozena-do-2028-godine/ Državna matura, koja je trebalo da počne da se primenjuje od školske 2025/26. godine, pomerena na 2028/29. godinu 1
dunja Posted January 23 Posted January 23 Po koji to put oni već odlažu? Ja sam 2012. mislim radila na nekom istraživanju o uvodjenju mature, pa smo išli po fakultetima da pričamo sa rukovodstvom (intervjui) o tome šta oni misle o tome, pošto to neminovno znači ukidanje prijemnog ispita, i jedan od ključnih zaključaka je bio da se oni svi jako protive tome. Više se ne sećam detalja, ubrzo nakon toga sam i otišla iz Srbije, i s te strane me ovo ne čudi, a s druge strane sam opet iznenadjena da se to toliko odugovlači. Puno je tu i para otišlo na to, kroz razne projekte.
makondo Posted January 23 Posted January 23 Upravo tako: puno para kroz projekte i status quo, win-win zabavan podatak: 1995. godine se počelo sa reformom predškolskog obrazovanja i vaspitanja, a završena četvrt veka kasnije. 1
Lena Posted January 23 Posted January 23 59 minutes ago, dunja said: Po koji to put oni već odlažu? Više se i ne sećam. Svakako mislim da još nismo tome dorasli, s obzirom na to šta se sve dešava tokom sprovođenja završnog ispita u osnovnoj. 1
vememah Posted February 21 Posted February 21 (edited) Quote Pobuna roditelja zbog haosa u poznatoj beogradskoj OŠ „Drinka Pavlović“: Četiri učiteljice dale otkaz, matematiku predaje spiker TV Pink. Deo kolektiva škole juče je stupio u celodnevni štrajk, a roditelji i dalje čekaju informaciju da li je TV lice i nastavnik Stefan Ašanin dostavio fakultetsku diplomu https://nova.rs/vesti/drustvo/nova-pise-haos-u-beogradskoj-os-drinka-pavlovic-cetiri-uciteljice-dale-otkaz-matematiku-predaje-spiker-tv-pink/ Edited February 21 by vememah
Recommended Posts