Zli Gli Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Koliko je Azarenka jebeno iritantan lik. Vodi 6:3 i 5:1, servira za pobedu, Kerber joj vrati servis topovskim forhendom za 0:15 a ova kravetina dolazi kao do linije i nekim retardiranim pogledom gleda u istu 5-10 sekundi, kao mozda je bio aut, nije joj jasno. I pre toga je imala jedno 5-6 slicnih gubljenja, odvratna je.
Jozef K. Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Pa bilo je baš na ivici. Trebalo je da pozove čelendž. Inače, Vika znači wta turu. Bez nje je dodatno otužno za praćenje. Poslao tapatalk
Zli Gli Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Nisu prikazivali usporen snimak, cini mi se, tako da ne znamo da li je dobra lopta ili ne. Problem je u tome sto je poen dodeljen Nemici a ova je trebala ili da trazi celendz ili da nastavi sa igrom, umesto sto je u svom stilu gledala teatralno i retardirano u mesto gde je pala loptica, kao da se igra na sljaci pa da se vidi neki trag. Na stranu sve to, rezultat je bio 1:0 u setovima i 5:1 u drugom, i Kerber je samo cekala da se mec zavrsi. Odvratna mi je Azarenka, izuzetno losa kao covek :D Sa sportske strane gledista, naravno da bi bilo dobro da se vrati u top formu jer je odlicna igracica.
Timmy Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Novak izjavio da ima manju povredu ruke ceo turnir. Nije strasno, ali je pažljiv. Malo je bezveze da je danima ćutao, pa se danas setio.
Max Morlock Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 (edited) Odvratna je u svakom smislu :( Postoji drugi topik koji kaže suprotno [emoji14] sent...using... Edited January 9, 2016 by Max Morlock
Timmy Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Tamo sam bio još jasniji. Ovde sam samo podrzao Glija :)
Miljenko Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Nista bez Azarenke. -_- (proradise mi smajliji konacno).
Max Morlock Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Wta bez Azarenke je ko selo bez učitelja [emoji12] sent...using...
Timmy Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Novakov pogled govori da mora da stigne u pola 6 da se nađe sa Jelenom, pa neće da se zajebava sa Rafom :)
Recommended Posts