Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Koliko je Azarenka jebeno iritantan lik. Vodi 6:3 i 5:1, servira za pobedu, Kerber joj vrati servis topovskim forhendom za 0:15 a ova kravetina dolazi kao do linije i nekim retardiranim pogledom gleda u istu 5-10 sekundi, kao mozda je bio aut, nije joj jasno. I pre toga je imala jedno 5-6 slicnih gubljenja, odvratna je.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa bilo je baš na ivici. Trebalo je da pozove čelendž.

Inače, Vika znači wta turu. Bez nje je dodatno otužno za praćenje.

Poslao tapatalk

Posted

Nisu prikazivali usporen snimak, cini mi se, tako da ne znamo da li je dobra lopta ili ne. Problem je u tome sto je poen dodeljen Nemici a ova je trebala ili da trazi celendz ili da nastavi sa igrom, umesto sto je u svom stilu gledala teatralno i retardirano u mesto gde je pala loptica, kao da se igra na sljaci pa da se vidi neki trag. Na stranu sve to, rezultat je bio 1:0 u setovima i 5:1 u drugom, i Kerber je samo cekala da se mec zavrsi. Odvratna mi je Azarenka, izuzetno losa kao covek :D

Sa sportske strane gledista, naravno da bi bilo dobro da se vrati u top formu jer je odlicna igracica.

Posted

Novak izjavio da ima manju povredu ruke ceo turnir. Nije strasno, ali je pažljiv. Malo je bezveze da je danima ćutao, pa se danas setio.

Posted (edited)

Odvratna je u svakom smislu :(

Postoji drugi topik koji kaže suprotno [emoji14]

sent...using...

Edited by Max Morlock
Posted

Tamo sam bio još jasniji. Ovde sam samo podrzao Glija :)

Posted

Nista bez Azarenke. -_-  :wub: (proradise mi smajliji konacno).

Posted

Wta bez Azarenke je ko selo bez učitelja [emoji12]

sent...using...

Posted

Ma tako je... 2:0

sent...using...

Posted

Novakov pogled govori da mora da stigne u pola 6 da se nađe sa Jelenom, pa neće da se zajebava sa Rafom :)