January 6, 20169 yr ...sorry.... iskočila neka reklama na kineskom :o sent...using... Edited January 6, 20169 yr by Max Morlock
January 7, 20169 yr Author kakva informacija. pa covek vec ne igra nista skoro godinu i po dana. a nisam primetio da se previse cima inace. Čovek se "cima" previše i konstantno. Čitao sam gomilu izjava i intervjua gde priča kako jedva čeka da se vrati, kako se priprema i oporavlja... Previše želi da se vrati i vratiće se. Tako da ti je post bespotreban.
January 7, 20169 yr elem, ja samo da primetim, rafa opet izgleda naostren, krece se fino i udara snazno. ovo u dohi mozda nije bitan turnir u nekom drugom smislu, ali se izgleda pakuje rafa-novak finale koje moze biti zanimljivo. ako nista, da vidimo sta godina nosi..
January 7, 20169 yr Popravlja se, popravlja se, mada mu i protivnici za sad dozvoljavaju da se razmaše. Ako neko i malo pokaže zube kao Busta pre neki dan, vidimo šta biva... sent...using...
January 7, 20169 yr elem, ja samo da primetim, rafa opet izgleda naostren, krece se fino i udara snazno. ovo u dohi mozda nije bitan turnir u nekom drugom smislu, ali se izgleda pakuje rafa-novak finale koje moze biti zanimljivo. ako nista, da vidimo sta godina nosi.. Igra isto kao i prošle godine, a takav će biti i rezultat u finalu.
January 7, 20169 yr Razlika između The Big 2 na ovom turniru je što Rafa i daje predstavnicima II lige istok da mu uzmu set a Nole i pored momenata ležernosti (čitaj poznate qrcobolje) ni to neće da im učini... stisne kad treba i otpraši sve u 10-15 poena za kraj. sent...using...
January 7, 20169 yr Jel može neko da mi objasni ukratko, kako velike kompanije kao npr. Adidas, izgube atraktive sportiste kao što je Marej i onda zaključe ugovor sa neinteresantnim Berdihom?
January 7, 20169 yr Možda je Endi tražio previše para plus sledovanje patika za Kim i bebu do 18. godine na šta su ovi odgovorili - dođi juče. sent...using...