Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Mislim da je ovo kraj jedne ere. 

Skoro pa sam ubedjen da ce Beker otici. Novak u sebi ne nalazi ni snagu ni volju ni potrebu da nesto menja. 

+1

Tužno ali je tako.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Videh sad sliku da je Stefan Djokovic jedini veceras gledao seriju "Ubice mog oca"

Posted

Realno, niko od nas za svog života neće videti ovakve uspehe nekog našeg sportiste!

Ostaje žal za OI , ne verujem da će biti prilike...

Još ima on dosta da uradi, ako hoće, na volju mu.

Ovo ne mora biti kraj...

....shit has hit the fan...

Posted

Nemoj vise da brsti leba ti, vidis da je bukvalno shvatio ono da treba da postane GOAT

zatvaraj topik... :lolol:

Posted

ama kakav kraj

ali sigurno treba da prođe neko vreme

i da se ratosilja ovih nekih pijavica 

Posted

Pa zna se 

sam je rekao da ga više ne interesuje, da ga interesuje mir u svetu

šta ima više mi da pametuejmo

Samo budala ne menja misljenje  :P

Posted (edited)

lepo je govorio endi o novaku.

nista strasno.zasitio se covek.

ako se njoletu bude treniralo bice opet prvi.ionako je zadao domaci zadatak svim tenisacima ovog sveta.

a i ovo sto mu sedi u boxu ovaj najbolji ortak marti misterije je nekakav pokusaj da se vrati.toliko dugo je bio najbolji pored ovih sjajnih tenisera.

Edited by bradilko
Posted

Ne znam koji je ovom, znam da sam ugasio posle prvog Marejovog brejka. Ne treba biti licemeran, hejlovali smo ga posle svakog turnira i svakog trofeja, ko jebeno zna šta se sa njim dešava, ništa nije isključeno. Ovo da je zreo za penziju i sl je stvarno komedija, ovo je jedna polusezona posle 5 godina nenormalne dominacije. I to polusezona posle koje je kompletirao sve ono o čemu je sanjao, praktično je ostvario sve. Može da ostane ovako "loš" i da igra finale završnog mastersa, a može i da osvoji AO i da nastavi da ih delje. 

Zato pažljivo sa ocenama. Ovo jeste poražavajuće i iritirajuće, ali ne znamo okolnosti. Pokažimo malo vere do sledeće sezone, a do tada nek se jebe :D

Novak nije bio u ovom meču nijednog trenutka verovatno, u prvom gemu Marej servira dve duple greške i pored toga lagano uzima gem, Novak bukvalno nije ni zapretio, malo kao kad je već Andy servirao za meč.

Posted

Videh sad sliku da je Stefan Djokovic jedini veceras gledao seriju "Ubice mog oca"

izem ti vic... :puke:

...faco

Posted

Novak nije bio u ovom meču nijednog trenutka verovatno, u prvom gemu Marej servira dve duple greške i pored toga lagano uzima gem, Novak bukvalno nije ni zapretio, malo kao kad je već Andy servirao za meč.

+1

marej je izašao nervozan kao pas

novak da je bio senka onoga od juče, iskoristio bi to

Posted

Kolko je bilo?

Rekojh ja makica lagano. Šteta što se ne kladim.

Posted

Koliko je Novak bio dominantan kad je i ovako kljakav bio na poen od toga da završi godinu na prvom mjestu.

Već postaje malo neprijatno ovo za Vilandera, opet je isporučio kafu srpskoj teniskoj javnosti.

Posted

Kolko je bilo?

Rekojh ja makica lagano. Šteta što se ne kladim.

dovoljno

6:3 6:4