November 20, 20168 yr jbg smarej obezbedio 1 mesto do 2 nedelje jula, osim ako se epski ne raspadne početkom naredne godine, sumnjam da će mu lendl to dozvoliti
November 20, 20168 yr Moji favoriti ovih dana sve moj do moga. Još samo da nova epizoda Westworlda bude truba, pa da zaokružimo vikend. Ipak, da ne budem bad loser, svaka čast Mariju, toliko turnira zaredom, i sve pobede na ovom turniru protiv najboljih igrača, svaka čas'.
November 20, 20168 yr svaka čast broju jedan a što onu novakovu ne mogu da smislim, sve mi se istoimena draga štreca dok je psujem :D novakovu, da ne bude zabune :D
November 20, 20168 yr Zasluženo, stvarno je broj 1, bar za neko vreme. :) Novak kako god sa dva GS i osvojenim RG ne može biti nezadovoljan a.li ne bi bilo loše da odluči jelmu se igra tenis ili će da radi na širenju mira u svetu :)
November 20, 20168 yr renne, koliko ćeš inkasirati ? jel' tu negde kao za onaj rg ? ;) Dovoljno, veruj mi
November 20, 20168 yr a.li ne bi bilo loše da odluči jelmu se igra tenis ili će da radi na širenju mira u svetu :) +1
November 20, 20168 yr Dovoljno, veruj mi dobro je, to ti je bilo win-win nije to loše, lova nije loša uteha :D
November 20, 20168 yr Nije ovo toliko strašno kao što možda sada izgleda , ako Nolo pronađe motivaciju (u narednih sezonu-dve) neka bude i treći ili četvrti ali neka osvaja slemove, ako mu je tako komfornije. Endiju svaka čast, naravno, ni njemu neće biti lako da se nosi sa pritiskom koju pozicija najboljeg tenisera donosi. P.S. Nolo 'žentlmenski priznaje poraz, kao Endi na Rolan Garosu.