Jump to content

Tenis 2016.

Featured Replies

On 20. 11. 2016. at 19:03, renne said:

A ti si u komisiji zvaničnoj koja određuje koji je novakov najgori set, meč gejm u godini?

Ako jesi izvini onda

Pa lepo sam pitao da mi kažeš koji je bio lošiji i ne znaš ništa da odgovoriš, ne znam šta da ti kažem. :)

• Replies 5.1k
  • Views 330.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 20. 11. 2016. at 19:13, renne said:

misliš ono kao Monika protiv Štefi u finalu RG-a

Au, to je bio meč. Sećam se da nisam išao na prve časove u školu da bih to odgledao. :D

pa recimo bio je lošiji protiv onoga u polufinalu sa dva prezimena, mnogo lošiji

Zakhuk(t)ava se™

Edited by mlatko

Ali nikakve emocije u Novaku. Kao da je zombi.

ne znam zašto ali nikako ne verujem da novak ovo može dobiti

Usao je u US-openVsFedEXmode.

On 20. 11. 2016. at 19:16, Arkadija said:

Ali nikakve emocije u Novaku. Kao da je zombi.

jebo ga guru i jelena da ga jebali

Ali koji se njemu da prostite kurac vrzma po glavi. Odvali prethodne dve, uhvati zalet da se usere svima u zivot i onda na veliko finale izadje kao miks anemije Benoe Pera i pickastosti Tomasa Berdiha. Jebes mi sve ako on nema neki mentalni poremecaj, neku depresiju, bipolarni poremecaj, tako nesto

Kim nanjusila pet milki.

On 20. 11. 2016. at 19:18, Malvo said:

Ali koji se njemu da prostite kurac vrzma po glavi. Odvali prethodne dve, uhvati zalet da se usere svima u zivot i onda na veliko finale izadje kao miks anemije Benoe Pera i pickastosti Tomasa Berdiha. Jebes mi sve ako on nema neki mentalni poremecaj, neku depresiju, bipolarni poremecaj, tako nesto

Stvarno ponekad liči na to

On 20. 11. 2016. at 19:14, renne said:

pa recimo bio je lošiji protiv onoga u polufinalu sa dva prezimena, mnogo lošiji

Tamo je kako god još uvek vukao povredu, a i za jedan set je osvjio više gemova nego ovde za 1 i po. Plus je cele ove nedelje bio sasvim solidan, ovo realno jeste mnogo veće iznenađenje i lošiji nastup nego protiv RBA.

Ipak dobija Marej na defanzivu i dobre servise kad je frka, nema ovde leba iako smo se ponadali na ovih 0:15. Novak bez trunke zelje za pobedom, udrogirali ga necim.

On 20. 11. 2016. at 19:18, Malvo said:

tako nekako.

Ko da je dva čoveka u njemu.

to je ta neka filozifija