Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

A ti si u komisiji zvaničnoj koja određuje koji je novakov najgori set, meč gejm u godini?

Ako jesi izvini onda

Pa lepo sam pitao da mi kažeš koji je bio lošiji i ne znaš ništa da odgovoriš, ne znam šta da ti kažem. :)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

misliš ono kao Monika protiv Štefi u finalu RG-a

Au, to je bio meč. Sećam se da nisam išao na prve časove u školu da bih to odgledao. :D

Posted

pa recimo bio je lošiji protiv onoga u polufinalu sa dva prezimena, mnogo lošiji

Posted (edited)

Zakhuk(t)ava se™

Edited by mlatko
Posted

Ali nikakve emocije u Novaku. Kao da je zombi.

Posted

ne znam zašto ali nikako ne verujem da novak ovo može dobiti

Posted

Ali nikakve emocije u Novaku. Kao da je zombi.

jebo ga guru i jelena da ga jebali

Posted

Ali koji se njemu da prostite kurac vrzma po glavi. Odvali prethodne dve, uhvati zalet da se usere svima u zivot i onda na veliko finale izadje kao miks anemije Benoe Pera i pickastosti Tomasa Berdiha. Jebes mi sve ako on nema neki mentalni poremecaj, neku depresiju, bipolarni poremecaj, tako nesto

Posted

Ali koji se njemu da prostite kurac vrzma po glavi. Odvali prethodne dve, uhvati zalet da se usere svima u zivot i onda na veliko finale izadje kao miks anemije Benoe Pera i pickastosti Tomasa Berdiha. Jebes mi sve ako on nema neki mentalni poremecaj, neku depresiju, bipolarni poremecaj, tako nesto

Stvarno ponekad liči na to

Posted

pa recimo bio je lošiji protiv onoga u polufinalu sa dva prezimena, mnogo lošiji

Tamo je kako god još uvek vukao povredu, a i za jedan set je osvjio više gemova nego ovde za 1 i po. Plus je cele ove nedelje bio sasvim solidan, ovo realno jeste mnogo veće iznenađenje i lošiji nastup nego protiv RBA.

Posted

Ipak dobija Marej na defanzivu i dobre servise kad je frka, nema ovde leba iako smo se ponadali na ovih 0:15. Novak bez trunke zelje za pobedom, udrogirali ga necim.

Posted

tako nekako.

Ko da je dva čoveka u njemu.