Time Crisis Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 A ti si u komisiji zvaničnoj koja određuje koji je novakov najgori set, meč gejm u godini? Ako jesi izvini onda Pa lepo sam pitao da mi kažeš koji je bio lošiji i ne znaš ništa da odgovoriš, ne znam šta da ti kažem. :)
Jeremija Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 misliš ono kao Monika protiv Štefi u finalu RG-a Au, to je bio meč. Sećam se da nisam išao na prve časove u školu da bih to odgledao. :D
renne Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 pa recimo bio je lošiji protiv onoga u polufinalu sa dva prezimena, mnogo lošiji
mlatko Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 (edited) Zakhuk(t)ava se Edited November 20, 2016 by mlatko
Arkadija Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ali nikakve emocije u Novaku. Kao da je zombi.
duda Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 ne znam zašto ali nikako ne verujem da novak ovo može dobiti
renne Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ali nikakve emocije u Novaku. Kao da je zombi. jebo ga guru i jelena da ga jebali
Malvo Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ali koji se njemu da prostite kurac vrzma po glavi. Odvali prethodne dve, uhvati zalet da se usere svima u zivot i onda na veliko finale izadje kao miks anemije Benoe Pera i pickastosti Tomasa Berdiha. Jebes mi sve ako on nema neki mentalni poremecaj, neku depresiju, bipolarni poremecaj, tako nesto
Pantelija jr Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ali koji se njemu da prostite kurac vrzma po glavi. Odvali prethodne dve, uhvati zalet da se usere svima u zivot i onda na veliko finale izadje kao miks anemije Benoe Pera i pickastosti Tomasa Berdiha. Jebes mi sve ako on nema neki mentalni poremecaj, neku depresiju, bipolarni poremecaj, tako nesto Stvarno ponekad liči na to
Time Crisis Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 pa recimo bio je lošiji protiv onoga u polufinalu sa dva prezimena, mnogo lošiji Tamo je kako god još uvek vukao povredu, a i za jedan set je osvjio više gemova nego ovde za 1 i po. Plus je cele ove nedelje bio sasvim solidan, ovo realno jeste mnogo veće iznenađenje i lošiji nastup nego protiv RBA.
Zli Gli Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ipak dobija Marej na defanzivu i dobre servise kad je frka, nema ovde leba iako smo se ponadali na ovih 0:15. Novak bez trunke zelje za pobedom, udrogirali ga necim.
Arkadija Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ali koji se njemu da prostite kurac vrzma po glavi. Odvali prethodne dve, uhvati zalet da se usere svima u zivot i onda na veliko finale izadje kao miks anemije Benoe Pera i pickastosti Tomasa Berdiha. Jebes mi sve ako on nema neki mentalni poremecaj, neku depresiju, bipolarni poremecaj, tako nesto tako nekako. Ko da je dva čoveka u njemu.
Recommended Posts