Jozef K. Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Jeste iznenađenje, plus ta romantika je olakšala Jeleni posao. Lajović je danas predao meč u ranoj fazi.
mlatko Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Dubaj je duplo jaci turnir a novcano mozda i vise... Bencic ima potencijal ali jos ne za proboj u elitu
Zli Gli Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Ja danas uzeo cistih 50e na Jeleni, hvala joj Bila je bolja ceo mec i diktirala tempo,i greskama i vinerima. Bencicka je ok igracica ali ono, neke su vec sa 18 peglale mnogo bolje od nje, nece nikad biti ni blizu da postane broj 1 kao sto se pise po netu.
Cash Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 +1. Moja Ana je njenih godina več igrala finale Rg.JJ bi mogla da dobije i Petkovicku, a Anci gazi Simonu. Samo da se Sirs ne mesa i bice sve Ok
Zli Gli Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) Na stranu sto je Gavrilova bila povredjena i sto je igrala ocajno od pocetka do kraja, Ana ja odigrala skoro bez greske. Protiv Halep ocekujem totalni krah, u njenom stilu :D Jelena i Petkovicka su obe jako nestabilne, sve je moguce. Edited February 16, 2016 by Zli Gli
Cash Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 JJ i Petkovicka over 2.5 seta nebi trebalo da dodje u pitanje. Halep nije odigrala meč več mesec dana pitanje u kakvoj je formi. Ne plasim se Ane i njenog raspada,nego Sirsa. Lik je nula od trenera. Ko kod nas kad nam je selektor 1 Radovan Curcic, koji igra bunker i na kraju primi 4 komada. Tako je sa Sirsom.On savetuje Ani, da igra povucenije ona ga jadna posluša i na kraju se raspadne.
Zli Gli Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Ma to je sve manje bitno, Delpo igra svoj prvi mec posle pauze protiv uvek augodnog Kudle. Prenos na Areni2 upravo, uzeo prvi gem s nulom
Arkadija Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Del Potro se vratio pobedom: Bio sam nervozanArgentinski teniser Huan Martin del Potro pobedom se vratio na ATP tur posle skoro godinu dana pauze. Konačno
Max Morlock Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Uze Ana 1. set Halepovoj, a sada i brejk u drugom... 2:1 sent...using...
Max Morlock Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 (edited) Bravo Ana :) 76 62 sent...using... Edited February 17, 2016 by Max Morlock
Jozef K. Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 E sad, odnosno sutra da nastavi niz, inače će biti opet ona ćudljiva Ana. Čudo nema JJ nigde?
Recommended Posts