Jump to content

Tenis 2016.

Featured Replies

Jeste iznenađenje, plus ta romantika je olakšala Jeleni posao.

Lajović je danas predao meč u ranoj fazi.

Dubaj je duplo jaci turnir a novcano mozda i vise... Bencic ima potencijal ali jos ne za proboj u elitu

Ja danas uzeo cistih 50e na Jeleni, hvala joj :Hail: Bila je bolja ceo mec i diktirala tempo,i greskama i vinerima. Bencicka je ok igracica ali ono, neke su vec sa 18 peglale mnogo bolje od nje, nece nikad biti ni blizu da postane broj 1 kao sto se pise po netu.

+1. Moja Ana je njenih godina več igrala finale Rg.JJ bi mogla da dobije i Petkovicku, a Anci gazi Simonu. Samo da se Sirs ne mesa i bice sve Ok

Na stranu sto je Gavrilova bila povredjena i sto je igrala ocajno od pocetka do kraja, Ana ja odigrala skoro bez greske. Protiv Halep ocekujem totalni krah, u njenom stilu :D Jelena i Petkovicka su obe jako nestabilne, sve je moguce.

Edited by Zli Gli

JJ i Petkovicka over 2.5 seta nebi trebalo da dodje u pitanje. Halep nije odigrala meč več mesec dana pitanje u kakvoj je formi. Ne plasim se Ane i njenog raspada,nego Sirsa. Lik je nula od trenera. Ko kod nas kad nam je selektor 1 Radovan Curcic, koji igra bunker i na kraju primi 4 komada. Tako je sa Sirsom.On savetuje Ani, da igra povucenije ona ga jadna posluša i na kraju se raspadne.

Ma to je sve manje bitno, Delpo igra svoj prvi mec posle pauze protiv uvek augodnog Kudle. Prenos na Areni2 upravo, uzeo prvi gem s nulom :Hail:

Del Potro se vratio pobedom: Bio sam nervozan

Argentinski teniser Huan Martin del Potro pobedom se vratio na ATP tur posle skoro godinu dana pauze.

Konačno    :thumbup:

Drama

Uze Ana 1. set Halepovoj, a sada i brejk u drugom... 2:1

sent...using...

Bravo Ana :) 76 62

sent...using...

Edited by Max Morlock

Ponedi!

E sad, odnosno sutra da nastavi niz, inače će biti opet ona ćudljiva Ana. Čudo nema JJ nigde?

Nije pokriven kamerama pomoćni twren

Ispala JJ