Jump to content

Tenis 2016.

Featured Replies

On 3. 2. 2016. at 18:20, aram said:

ja sam uvek navijao za njega, osim kad je igrao protiv novaka.

isto.

Obožavam Delpa  :wub:

• Replies 5.1k
  • Views 330.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 3. 2. 2016. at 18:20, aram said:

ja sam uvek navijao za njega, osim kad je igrao protiv novaka.

Naravski, ali pitanje je koliko će uopšte uspeti da se vrati, koliko se zalečio - tj da li će biti u stanju da vrati igru na nivo na kome je bio, ili barem blizu.. U tom smislu, biće nekako draže (ili zanimljivije) pratiti i bodriti ga i nadati se da će uspeti da prevaziđe sve to.

ako bude stare eto novaku konkurencije na koju niko ne racuna. del potro i andy. 

ma meni samo da se vrati dovoljno visoko da zaradi covek jos neku kintu...

Meni i da pridobije jos onih 25% posto zenske populacije koja nije impresionirana Fed-alom i zaljubljena u Noleta... Treba jedan ovakav dasa Atpju.. Kao nalik Safinu samo dobrocudni gin(ie)

Otkad je onomad opr'o™ Federera na USOpen-u ja mu tolerishem eventualne ispade protiv Novaka i ostalih 'nashih'... 

+ zilion

On 4. 2. 2016. at 0:25, iDemo said:

Otkad je onomad opr'o™ Federera na USOpen-u ja mu tolerishem eventualne ispade protiv Novaka i ostalih 'nashih'...

Sve si rek'o.

(+1, da ne bude zabune)

Sinoc sreo prvog ne-srbina koji navija za Novaka, kaze ne podnosi Federera jer ne podnosi dobro poraze :fantom:

Kinez? :wicked:

sent...using...

Ih, pa ima ih dosta zapravo, ali uglavnom iz "treceg sveta"..

Mada desilo mi se da mi jedna Britanka, cim je cula da sam iz Srbije, pokaze selfi sa Novakom i kao prati tenis od 80ih ali Novak je najveci gospodin na atp turu ikada.

On 4. 2. 2016. at 14:48, Tsai said:

Mada desilo mi se da mi jedna Britanka, cim je cula da sam iz Srbije, pokaze selfi sa Novakom i kao prati tenis od 80ih ali Novak je najveci gospodin na atp turu ikada.

i sta je bilo, je li te smuvala na kraju?

sad, navodno, ima dosta nemaca navijaca. otkad je uzeo bekera...

u kojem god baru da sam gledao novaka svi su bili protiv njega ili nezainteresovani. sto je meni super jer uglavnom dobija

Ima kod mene cela ekipa Novakovih fanova - (najmanje) 1 Vijtnamac, 1 Nepalac, par lokalnih (australijanaca) i tako...