Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

ja sam uvek navijao za njega, osim kad je igrao protiv novaka.

isto.

Obožavam Delpa  :wub:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja sam uvek navijao za njega, osim kad je igrao protiv novaka.

Naravski, ali pitanje je koliko će uopšte uspeti da se vrati, koliko se zalečio - tj da li će biti u stanju da vrati igru na nivo na kome je bio, ili barem blizu.. U tom smislu, biće nekako draže (ili zanimljivije) pratiti i bodriti ga i nadati se da će uspeti da prevaziđe sve to.

Posted

ako bude stare eto novaku konkurencije na koju niko ne racuna. del potro i andy. 

Posted

ma meni samo da se vrati dovoljno visoko da zaradi covek jos neku kintu...

Posted

Meni i da pridobije jos onih 25% posto zenske populacije koja nije impresionirana Fed-alom i zaljubljena u Noleta... Treba jedan ovakav dasa Atpju.. Kao nalik Safinu samo dobrocudni gin(ie)

Posted

Otkad je onomad opr'o™ Federera na USOpen-u ja mu tolerishem eventualne ispade protiv Novaka i ostalih 'nashih'... 

Posted

Otkad je onomad opr'o™ Federera na USOpen-u ja mu tolerishem eventualne ispade protiv Novaka i ostalih 'nashih'...

Sve si rek'o.

(+1, da ne bude zabune)

Posted

Sinoc sreo prvog ne-srbina koji navija za Novaka, kaze ne podnosi Federera jer ne podnosi dobro poraze :fantom:

Posted

Ih, pa ima ih dosta zapravo, ali uglavnom iz "treceg sveta"..

Mada desilo mi se da mi jedna Britanka, cim je cula da sam iz Srbije, pokaze selfi sa Novakom i kao prati tenis od 80ih ali Novak je najveci gospodin na atp turu ikada.

Posted

Mada desilo mi se da mi jedna Britanka, cim je cula da sam iz Srbije, pokaze selfi sa Novakom i kao prati tenis od 80ih ali Novak je najveci gospodin na atp turu ikada.

i sta je bilo, je li te smuvala na kraju?

Posted

sad, navodno, ima dosta nemaca navijaca. otkad je uzeo bekera...

Posted

u kojem god baru da sam gledao novaka svi su bili protiv njega ili nezainteresovani. sto je meni super jer uglavnom dobija

Posted

Ima kod mene cela ekipa Novakovih fanova - (najmanje) 1 Vijtnamac, 1 Nepalac, par lokalnih (australijanaca) i tako...