Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

jedan po jedan.

prvo melburn, a ako ga uzme onda cemo svi izluditi do kraja maja

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

voleo bih grand slam, za OI me nesto zabole...

Posted

Zadovoljiću se sa dva komada ali da jedan bude RG, ipak su to grand slamovi i treba poštovati ostatak tura. Šta je realno videćemo kada krene sezona i kako će da krene, kako Novaku, tako i ostalima. Ako ih počisti na AO i sačuva igru iz prošle sezone, taj početni impuls i uteran strah svima ostalima mogao bi dosta da mu pomogne do kraja sezone i donekle olakša posao. 

Posted

4GS + OI + all Masters, fine with me. Ostalo moze da prepusti federeru i decacicu iz internata.

Posted (edited)

Široko... :s_d:  ...mada nije nemoguće iz perspektive furiozne 2015.

Nekako mislim da će najzajebaniji biti (pazi sad) - Melburn.  Svi će biti maksimalno napaljeni, odmorni i raspoloženi da napadnu najboljeg.  Ako ih tada, u tom stanju postavi na mesto (bar one iz svoje polovine ždrijeba™) uradio je  pola posla.  Drugu polovinu će da ispegla do RG kad mu random budu naletali oni koje je propustio na AO. ;)

Edited by Max Morlock
Posted

Samo o šansama... Kvota da Novak uzima sva 4 GS je preko 20, što prebačeno u procente dodje oko 4-5%.

Ako dodamo i OI verovatnoca da svih 5 osvoji je 2-3 posto.

Čisto da ne bude razočarenja kad Novak uzme "samo" 3 gs (duva na W) i oi :)

Posted

melburn toliko odgovara novaku, da mi je teško da zamislim ko to tamo može da mu pomrsi račune

tj. ako dođe u dobroj formi tamo, a verovatno hoće

napisala sam već bila, ali prebačeno

ao nekako podrazumevam

mislim da bi neka realnost bila  ao+rg+još nešto, da li oi ili jedan od dva preostala gs, videćemo

a opet, taj rg je toliko uklet, da ako se opet ne pojavi neki vavrinka, poludeće nadal, ne nadam mu se mnogo jbg  <_<

Posted

mislim da bi neka realnost bila  ao+rg+još nešto, da li oi ili jedan od dva preostala gs, videćemo

Ovo bi bila i neka moja prognoza. W duva sigurno, a uzece OI ili USO, mozda nijedan, ali tesko..

Posted

Što se mene tiče 2 ili više do jaja, 1 može ako će RG ili W, 0 valjda neće. :s_d:

Posted

Soderling ode u penziju. Nije uspeo protiv mononukleoze. Jbga, mogao je poslednjih i narednih godina još da pruži.

Ostaće najviše pamćen po pobedi nad Rafom na RG.

• 2 weeks later...
Posted

Vežite se polećemo u 2016.

Na Eurosportu 1 uskoro kreće Đoković - Brown :)

sent...using...

Posted

Jelena i Bojana završile svoje učešće u Brizbejnu.

Posted

Već 4:0... :o

sent...using...

Posted

Od 5:0 skoro do 5:3. Povukla opuštenost Novaka