Ros Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 jedan po jedan. prvo melburn, a ako ga uzme onda cemo svi izluditi do kraja maja
aram Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 voleo bih grand slam, za OI me nesto zabole...
Mil@n Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Zadovoljiću se sa dva komada ali da jedan bude RG, ipak su to grand slamovi i treba poštovati ostatak tura. Šta je realno videćemo kada krene sezona i kako će da krene, kako Novaku, tako i ostalima. Ako ih počisti na AO i sačuva igru iz prošle sezone, taj početni impuls i uteran strah svima ostalima mogao bi dosta da mu pomogne do kraja sezone i donekle olakša posao.
Shan Jan Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 4GS + OI + all Masters, fine with me. Ostalo moze da prepusti federeru i decacicu iz internata.
Max Morlock Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Široko... ...mada nije nemoguće iz perspektive furiozne 2015. Nekako mislim da će najzajebaniji biti (pazi sad) - Melburn. Svi će biti maksimalno napaljeni, odmorni i raspoloženi da napadnu najboljeg. Ako ih tada, u tom stanju postavi na mesto (bar one iz svoje polovine ždrijeba) uradio je pola posla. Drugu polovinu će da ispegla do RG kad mu random budu naletali oni koje je propustio na AO. ;) Edited December 21, 2015 by Max Morlock
Timmy Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Samo o šansama... Kvota da Novak uzima sva 4 GS je preko 20, što prebačeno u procente dodje oko 4-5%. Ako dodamo i OI verovatnoca da svih 5 osvoji je 2-3 posto. Čisto da ne bude razočarenja kad Novak uzme "samo" 3 gs (duva na W) i oi :)
duda Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 melburn toliko odgovara novaku, da mi je teško da zamislim ko to tamo može da mu pomrsi račune tj. ako dođe u dobroj formi tamo, a verovatno hoće napisala sam već bila, ali prebačeno ao nekako podrazumevam mislim da bi neka realnost bila ao+rg+još nešto, da li oi ili jedan od dva preostala gs, videćemo a opet, taj rg je toliko uklet, da ako se opet ne pojavi neki vavrinka, poludeće nadal, ne nadam mu se mnogo jbg <_<
Timmy Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 mislim da bi neka realnost bila ao+rg+još nešto, da li oi ili jedan od dva preostala gs, videćemo Ovo bi bila i neka moja prognoza. W duva sigurno, a uzece OI ili USO, mozda nijedan, ali tesko..
Time Crisis Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Što se mene tiče 2 ili više do jaja, 1 može ako će RG ili W, 0 valjda neće.
Timmy Posted December 24, 2015 Author Posted December 24, 2015 Soderling ode u penziju. Nije uspeo protiv mononukleoze. Jbga, mogao je poslednjih i narednih godina još da pruži. Ostaće najviše pamćen po pobedi nad Rafom na RG.
Max Morlock Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Vežite se polećemo u 2016. Na Eurosportu 1 uskoro kreće Đoković - Brown :) sent...using...
Timmy Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Jelena i Bojana završile svoje učešće u Brizbejnu.
Timmy Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Od 5:0 skoro do 5:3. Povukla opuštenost Novaka
Recommended Posts