Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

nisu ni englezi  savim blesavi kod onog žrebanja za travu

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ždrijeb is a bitch...

Sent from my SM-N910C

Marej se ne bi slozio. Vidi njegov :D Dobar mec, Nadal blizu svog maksimuma, Novak i ne i opet u dva seta.

Edited by Timmy
Posted

Nek izvini Fed i navijači mu, ali Djoker i Rafa igraju najbolje mečeve daleko iznad svih drugih. [emoji106]

Sent from my SM-N910C

Ubdeljivo, nekad turniri uzasno dosadni kad Rafa ne igra/nije na nivou. Uvek bi pre gledao ovakve meceve pa i po cenu nekog poraza.

Posted

nisu ni englezi  savim blesavi kod onog žrebanja za travu

Ja to pisah pre par strana :) Stvarno glupo ovako. A na RG moze da se desi isto.

Posted

Sa kim igra sutra Novak?

Nishi/Tim, kasnije igraju

Posted

Nishi/Tim, kasnije igraju

OK, sad sam našla.

Posted

Ja to pisah pre par strana :) Stvarno glupo ovako. A na RG moze da se desi isto.

aaaa nisam videla

al' logično da se setimo engleza kada se ova dvojica sastaju u fakin četvrtfinalu 

i da, najgore će biti ako se to desi na rg 

Posted

na vreme si se setio  :lolol:

:D Vidim borrisov post o TB, pa sam očekivao da će stisti Novaka i otići u treći. 

Posted

Marej se ne bi slozio. Vidi njegov :D

Ždrijeb je nekom majka nekom maćeha :P

Dobar mec, Nadal blizu svog maksimuma, Novak i ne i opet u dva seta.

Novak je danas demonstrirao jezivu stvar... postavio se na nekih svojih 75% i mrtav ladan držao do kraja oba seta kad je samo uradio "danas nemam nameru da izgubim" trik. Posebno je jezivo bilo u drugom setu (pošto je ladno, zajebavajući se, propustio da vrati brejk bar u 2 navrata igrajući potpuno odsutno iako ga je Rafa prosto "molio" za to) kad je Rafa servirao za set (a prethodno je dosta podigao nivo svoje igre u odnosu na početne gemove u setu)... 5 set lopti je Djoker izdržao ladno ko špricer da bi iskoristio prvu brejk loptu. To psihički ubija protivnike.

Posted

Novak je danas demonstrirao jezivu stvar... postavio se na nekih svojih 75% i mrtav ladan držao do kraja oba seta kad je samo uradio "danas nemam nameru da izgubim" trik. Posebno je jezivo bilo u drugom setu (pošto je ladno, zajebavajući se, propustio da vrati brejk bar u 2 navrata igrajući potpuno odsutno iako ga je Rafa prosto "molio" za to) kad je Rafa servirao za set (a prethodno je dosta podigao nivo svoje igre u odnosu na početne gemove u setu)... 5 set lopti je Djoker izdržao ladno ko špricer da bi iskoristio prvu brejk loptu. To psihički ubija protivnike.

ja na isti način razmišljala, od slova do slova

a opet, neverovatno mi da je tako, fakin vanzemaljac

Posted

A na RG moze da se desi isto.

Pa ovako obezbede derbi pre nego što Niši ili Raonić izbambusaju Rafu.

Posted

Jja posle poosla otišao u pivnicu. Pio neka stvarno vrh piva koja se u Serbistan mogu naći. Prvi put u životu da se nisam sikirao za Novak vs. Rafa. Dal zbog pivva il što znaem da Novak dobija, ne bi znao kasti.

Posted

u ovom poenu se vidi to neverovatno novakovo kretanje

a tek uživo koliko to dobro izgleda