Jump to content

Tenis 2016.

Featured Replies

nisu ni englezi  savim blesavi kod onog žrebanja za travu

• Author

Ždrijeb is a bitch...

Sent from my SM-N910C

Marej se ne bi slozio. Vidi njegov :D Dobar mec, Nadal blizu svog maksimuma, Novak i ne i opet u dva seta.

Edited by Timmy

Nek izvini Fed i navijači mu, ali Djoker i Rafa igraju najbolje mečeve daleko iznad svih drugih. [emoji106]

Sent from my SM-N910C

Ubdeljivo, nekad turniri uzasno dosadni kad Rafa ne igra/nije na nivou. Uvek bi pre gledao ovakve meceve pa i po cenu nekog poraza.

Sa kim igra sutra Novak?

• Author

nisu ni englezi  savim blesavi kod onog žrebanja za travu

Ja to pisah pre par strana :) Stvarno glupo ovako. A na RG moze da se desi isto.

• Author

Sa kim igra sutra Novak?

Nishi/Tim, kasnije igraju

Nishi/Tim, kasnije igraju

OK, sad sam našla.

Ja to pisah pre par strana :) Stvarno glupo ovako. A na RG moze da se desi isto.

aaaa nisam videla

al' logično da se setimo engleza kada se ova dvojica sastaju u fakin četvrtfinalu 

i da, najgore će biti ako se to desi na rg 

na vreme si se setio  :lolol:

:D Vidim borrisov post o TB, pa sam očekivao da će stisti Novaka i otići u treći. 

Marej se ne bi slozio. Vidi njegov :D

Ždrijeb je nekom majka nekom maćeha :P

Dobar mec, Nadal blizu svog maksimuma, Novak i ne i opet u dva seta.

Novak je danas demonstrirao jezivu stvar... postavio se na nekih svojih 75% i mrtav ladan držao do kraja oba seta kad je samo uradio "danas nemam nameru da izgubim" trik. Posebno je jezivo bilo u drugom setu (pošto je ladno, zajebavajući se, propustio da vrati brejk bar u 2 navrata igrajući potpuno odsutno iako ga je Rafa prosto "molio" za to) kad je Rafa servirao za set (a prethodno je dosta podigao nivo svoje igre u odnosu na početne gemove u setu)... 5 set lopti je Djoker izdržao ladno ko špricer da bi iskoristio prvu brejk loptu. To psihički ubija protivnike.

Novak je danas demonstrirao jezivu stvar... postavio se na nekih svojih 75% i mrtav ladan držao do kraja oba seta kad je samo uradio "danas nemam nameru da izgubim" trik. Posebno je jezivo bilo u drugom setu (pošto je ladno, zajebavajući se, propustio da vrati brejk bar u 2 navrata igrajući potpuno odsutno iako ga je Rafa prosto "molio" za to) kad je Rafa servirao za set (a prethodno je dosta podigao nivo svoje igre u odnosu na početne gemove u setu)... 5 set lopti je Djoker izdržao ladno ko špricer da bi iskoristio prvu brejk loptu. To psihički ubija protivnike.

ja na isti način razmišljala, od slova do slova

a opet, neverovatno mi da je tako, fakin vanzemaljac

A na RG moze da se desi isto.

Pa ovako obezbede derbi pre nego što Niši ili Raonić izbambusaju Rafu.

Jja posle poosla otišao u pivnicu. Pio neka stvarno vrh piva koja se u Serbistan mogu naći. Prvi put u životu da se nisam sikirao za Novak vs. Rafa. Dal zbog pivva il što znaem da Novak dobija, ne bi znao kasti.

u ovom poenu se vidi to neverovatno novakovo kretanje

a tek uživo koliko to dobro izgleda