May 11, 20168 yr Author Kad izlaze parovi kvalifikacija za RG? Buduci da u ponedeljak krecu, verovatno ce sutra biti zdreb. Ima li na sajtu sta o tome?
May 11, 20168 yr 3. gem 2. seta https://www.youtube.com/watch?v=QCTRlWYlT6o Dzesi Pinkmen iz pocetnih sezona. Nosata Begu bije belorusku divljakusu.
May 11, 20168 yr Buduci da u ponedeljak krecu, verovatno ce sutra biti zdreb. Ima li na sajtu sta o tome? Maloprije gledao, samo datumi odigravanja i cijene ulaznica.
May 11, 20168 yr Author Maloprije gledao, samo datumi odigravanja i cijene ulaznica. Gledam i samo to vidim. Verovatno to zanima samo tebe i igrace :D
May 11, 20168 yr Gledam i samo to vidim. Verovatno to zanima samo tebe i igrace :D To je egzotika za praćenje, nešto kao Intertoto kup davnih dana ;)
May 11, 20168 yr Pa nisam siguran, nije mi ona nekako u tom fazonu. Ne da nije prevarant, nego da bi se radije izivljavala nego odmarala. No moguce i da jeste. Zverev je i protiv Dimitrova stajao dosta daleko od osnovne linije i bio zrtva mnogih uspesnih i zamalo uspesnih dropsotova. Rodzer mu to ne prasta do sada, a sigurno nece da se zaustavi dok mu prolazi.
May 11, 20168 yr Author Malvo ja bi rekao da je Vika tankirala Ono malo sto sam gledao bas je bezvoljno igrala. Dok ova druga skroz korektna.
May 11, 20168 yr Ne deluje mi da je samo to. Nagruvao je misice, poboljsao kretanje, bolje servira i jace udara, ali mu citanje igre i izbor udaraca ostali isti. Moze to vremenom da se poboljsa, ali i ne mora. A bez toga nece postati jedan od najboljih/ili najbolji. Edited May 11, 20168 yr by Malvo