May 11, 20168 yr Pa jel to Viki uzela set Nishiju??? :o Sent from my SM-N910C I sudija ga opasno pokrao u drugom setu dok Japanac ćuti kao sisa.
May 11, 20168 yr Pička ostaje pička. Ako mu je od JEDNE lopte, i to ne lopte koja odlučuje gem/set/meč, zavisio ostatak (celog) drugog seta i ceo treći set... pa brate i zaslužio je da ga karaju. <_< Gledam snimak kako skviči na sudiju i mene je blam kad ga vidim kako drami... Mada mu je dobra fora sa "watch out he's coming... are you shaking or what" ;) Ali, time je samo sebe ubacio u cirkuski mod i zatim puko po fazonu "naljutio se pop na selo pa odseko sebi qrac". Naravno da je i Japanac ispao čkapi, ali na celom turu odavno vlada ćuteći pragmatizam sa retkim izlivim sportskog džentlmenstva za koje uglavnom Federer ni kriv ni dužan ;) biva nagrađen na kraju svake godine.
May 11, 20168 yr Author Sad me nateraste da i ja potrazim to :) Kad je to bilo, pocetkom drugog seta?
May 11, 20168 yr Author U najmanju ruku ovo je nategnuta odluka. Moze da se sudi ovako, a moglo je i da se ponovi poen. Slobodno sudijsko uverenje. U svakom slucaju glupo mu je ovako ponasanje, pogotovu ako je posle toga ispao iz fokusa i izgubio mec koji je mogao da dobije. Jbga, nemaju svi veliku mentalnu snagu.