Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Taj topic si otvorio ti (promena nicka to ne moze da sakrije, jbga :( ) A i na samom topicu imas vise postova od mene. Tako da bih tu zavrsio sa tvojom doslednoscu i istinom koju iznosis..

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Taj topic si otvorio ti (promena nicka to ne moze da sakrije, jbga :( ) A i na samom topicu imas vise postova od mene. Tako da bih tu zavrsio sa tvojom doslednoscu i istinom koju iznosis..

Topik je splitovan kralju, a moj post je bio prvi pa zato nosi moj nick. 

A postovi su nastali u par dana kad je rsf popio ban zbog reportova (još jednom - :lol:) i u jednoj većoj raspravi ko zna koliko pre toga. Topik otvaram tipa svaki 10i put kad vidim da ima novih postova a aktivnost mi je van pomenutih slučajeva praktično nula. To je baš zato što sam dosledan. ;)

Posted

Ja vas molim da to lično što imate završite na PM.... Mnogo hvala unapred. 

Posted

Kakav smešan tenis igraju JJ i Bušar.

Posted

zar ce njole igrati u rimu??

zar nije bolje da odmori malo?

veliki zamor na sljaci.desice se opet neki jebeni sten,odmoran jer gubi.smorio bih se ako njole ne uzme rolan garos.

Posted

Nije ga Sten dobio na odmornost već na čist tenis koji neće nikad više u životu odigrati. Novaka je cenim tada više sputalo ono smaranje sa Marejem u dva dana polufinalu i to više u smislu mentalnog zamora koje mu je malo umanjilo "oštricu" i ispraznilo. Što je opet nebitno, sa obzirom kako je Stan odigrao. 

Posted

Nije ga Sten dobio na odmornost već na čist tenis koji neće nikad više u životu odigrati. Novaka je cenim tada više sputalo ono smaranje sa Marejem u dva dana polufinalu i to više u smislu mentalnog zamora koje mu je malo umanjilo "oštricu" i ispraznilo. Što je opet nebitno, sa obzirom kako je Stan odigrao.

dobro ali taj mentalni zamor dolazi od fizickog umora.

ponovio bih monako iz ove sezone.par meceva i cao zdravo roma

Posted

Nije Novak trenutno umoran. Od pocetka aprila kad se zavrsio Miami odigrao je samo 1 mec u MC i ovih 5 brzih meceva u Madridu. Do RG ima jos dve nedelje, nece mu biti strasno da odigra i svih 5 meceva (to je ukupno 11 meceva u 7 nedelja).. Ali svakako ne bi smetalo da ranije zavrsi sa Rimom, pa da sav fokus prebaci ka Parizu.

Posted

dobro ali taj mentalni zamor dolazi od fizickog umora.

Ne. Mislim na smanjenje one želje koja ga očigledno krasi, da dobije svaki poen, i svaki meč. Kada odigraš onakav meč u dva dana u polufinalu jedinog turnira koji nisi osvojio i u toku kog uvek osetiš dodatni pritisak, verovatno negde u glavi pomisliš, ok, dobio sam ovo, ako izgubim finale, i nije tako strašno. To možda i nije mentalni umor već jednostavno uticaj događaja na način razmišljanja, očekivanja, motive i sl. 

Ukratko, cenim da mu umor neće biti nikakva prepreka, sve i da osvoji Rim. Spreman je kao malo ko na turu, a njegov standardan pristup i želja da osvoji RG verujem da mogu da nadoknade sve ostalo što mu bude falilo.

Posted

Nakupi se tog stresa, zamorni su italijani... Nadam se da ce samo ispipati teren i pustiti Rafu u trecem setu ako do tog meca dodje naravno...

Posted

Drago mi je sto sad krecem, pa necu gledati Viktora :) Dovoljno mi bilo par Jeleninih gemova za srpski dan u Rimu :D

Posted

Nakupi se tog stresa, zamorni su italijani... Nadam se da ce samo ispipati teren i pustiti Rafu u trecem setu ako do tog meca dodje naravno...

Ja se nadam da će ih sve opet pokidati i napraviti još jedan statement pred RG. Neka unapred skidaju gaće. :)

Posted

Šta ovo kenja Viktor? Gledam u pivnici sa isključenim tonom?

Posted

wpWicl3.png

vec se zna sampion, nemojte se nervirati.