April Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Kakav je on ludak. U najžešćoj drami on aplaudira Nišikoriju za onaj bekhend. Znao sam da posle toga dobija. Fer plej je najveća provokacija.
Musky Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 samo da podsetim... ono što je bekendom u proklizavanju vratio kod najatraktivnijeg poena u meču (na 5:3 u drugom) ...to Bog-o-tac ne vraća.
keitel Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Mislim da će finale biti neizvjesno, Marej se definitivno vratio posle postporođajne depresije.
Zli Gli Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Ja sam ubedjen da ovo namerno radi, iz ko zna kog razloga I ja, jos odavno. Jedno vreme je i Serena tako sama sebi namerno zakuvavala cak i sa levim protivnicama pa onda pravila one njene odvratne iritantne drame nakon preokreta ali ona ipak nije taj nivo po kvalitetu nego je okretala meceve cisto na snagu, a ovaj nas je svemirac u odnosu na sve. 100% namerno radi, dosadno mu da kida stalno. Jebeni vanzemaljac.
Ros Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) danas u 18,30h novosadsko gledanje finale u balkanbet-u, brace popovic 2, kod sajma. ko jos dolazi? zasad prijavljena top elita: freakns, ros, quizmaster Edited May 8, 2016 by Ros
Max Morlock Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Lepu vam zabavu želim :D Oćel' biti nešto i u Bgd skoro? :) Usput... vršnjaci su izašli, biće danas dobre šorke [emoji106] Sent from my SM-N910C
Max Morlock Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Djoker no joke... 2:0 Lajani ne da aut liniju [emoji38] Sent from my SM-N910C
Musky Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) El mi se čini ili Đokovićev servis kao Anin? tu je negde...ali i Marejeva tehnika je trenutno na tom nivou. uzgred, Novakovo kretanje i predikcija imaju priličan influens na taj segment. Edited May 8, 2016 by Musky
Max Morlock Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Endi vraća ko Švajnštajger tako da je sve pod kontrolom. 4:1 ... Sent from my SM-N910C
Recommended Posts