Max Morlock Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 2-3 vrhunska poteza ispadose dovoljni za set. Pa jebote, Nishi igra vredno ko mrav, skuplja poene, bije sa osnovne linije bez greške, ima ga svugde... i na kraju Djoker skocka 6:3 sa konstantnih 2-3 metra iza o.l. de facto bez vinera (!), bez ikakvog koncepta u igri, uz pomoć dobrih servisa. Jbt, pa to ni Isnerima i Raonićima ne ide ovako
Musky Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 ne može se međ aždaje bez ozbiljnog riterna...ili servisa...ili rukodohvata. ...al kako li srbin dobi ovaj prvi, jasno mi nije.
Zli Gli Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) Dobi tako sto pusta pola seta da se ponadaju da ga imaju u saci a onda ubaci recimo u trecu i samelje. Skoro pa je tuzno koliko je prejak u odnosu na sve ostale, klasa za sebe. Edited May 7, 2016 by Zli Gli
renne Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Dobi tako sto pusta pola seta da se ponadaju da ga imaju u saci a onda ubaci recimo u trecu i samelje. Skoro pa je tuzno koliko je prejak u odnosu na sve ostalo, klasa za sebe.Mudro zboriš, da ne kažem+1
Malvo Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Ja sam ubedjen da ovo namerno radi, iz ko zna kog razloga
Arkadija Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 kako Novak voli nekada da daruje protivnike, pa tako ih ni najrođeniji ne bi obradovali.
Musky Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Novak je često u duelima imao poteškoća da pročita Nišikorija... danas je japanac to podigao na viši nivo. A Novak ko Novak...video da duva vetar, pa startovao sa namrgođenim obrvama. Ceo meč je u nekom svom minus mentalnom modu.
Recommended Posts