mlatko Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 I uhvatio Marej Rafu u prvom 7-5. Nekako mi se Spanac cini zgrcen, trom i sporiji
Max Morlock Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Znaći tuče Endija u njegovoj igri? ;) Sent from my SM-N910C
mlatko Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 nisam gledao ceo set, samo pri kraju zadnji gejm... možda mu se samo prisralo..
Arkadija Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Nadal je danas bio baš loš, ko da je izgoreo u prevelikoj želji da pobedi. Sve vreme je ima grč na licu, koji uvek ima kada mu ništa ne ide kako treba.
Zli Gli Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) Znaći tuče Endija u njegovoj igri? ;) Sent from my SM-N910C Bas tako ga je dobio Marej, u zadnjem gemu na 15:30 je bio poen koji je dobro oslikao ceo mec, branio se vrhunski iako ga je Nadal setao tokom celog poena i onda je vratio neku "svecu" iz ocaja a Nadal smecovao u mrezu. To sve inace Nadal radi ostalima ali eto, obrnule se uloge. Edited May 7, 2016 by Zli Gli
kobni zelaya Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 et Zli i Malvo, apropo Tepavca Ja nisam nikada u životu gledao Tepavca, samo sam ispratio ovaj njegov uspeh preko atp sajta. Da bih mogao da stvorim neku sliku o njegovim mogućnostima uporedio sam ga sa Lajovićem i Troickim - Tepavac će na atp listi biti od ponedeljka otprilike negde gde je i Lajović bio u njegovim godinama, dok je Troicki tu bio još godinu dana mlađi. To naravno ne mora ništa da znači, eto samo kao neki orijentir. Inače Krstin je trenutno tačno tamo gde je Troicki bio u njegovim godinama. Videćemo kako će se dalje razvijati.
Malvo Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Nesto biljojed ne izgleda najbolje na startu, trpa ga Japanac sa osnovne linije. Morace servis da ga cuva dok se ne stabilizuje.
Arkadija Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Novak se zakopao u šljaku, ko u živo blato. Jedva se kreće. Da nije servisa bilo bi već 4:0 za Nišikorija.
Malvo Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Bas je ovo lose do sada. Evo sad Visko kaze da jos uvek nema viner, Nisikori ih brat bratu ima vec 10. Moglo bi da bude cupavo ako se ne probudi uskoro.
Recommended Posts