pbg12345 Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 880286 Find Municipal Addresses ovaj je onako, sta znam, moze da prodje :D ja cu uskoro biti izbacen, ali idem svesno na to. daje glupe ispravke, ja sam srecom ok uradio test, ali posle toga mi cini mi se na svakom sledecem prijavi da sam pogresio, trenutni procenat tacno odgovorenih mi je 67, uradio sam 8 za sad, trebalo bi da mogu jos ovaj i jos jedan. placen je 7c
cedo Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Nigde nema flag-a, procenti su mi isto dobri. Samo mi je posle tog uradjenog testa u work modu rekao da sam flegovan za task i da poslodavci ne zele vise radim. Sledeci ekran je bio onaj there is no more job bla, bla. Zato nisam nikome nista pisao. to je onda Error 301 ja sam to imao dva ili tri puta napisao sam tiket i platili su mi (dva puta)
Renegade Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 A pogle meni šta se desilo. Odradim kviz i kad pritisnem submit nešto izdivlja, ne kaže mi rezultat i sad mi u history stoji ovako: nadam se da nema potrebe da se žalim, muka mi je više od pisanja tiketa.
cedo Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 nije los 881504 Word Sense Disambiguation Of Products
Renegade Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Place Labeling - Version 3.1a Pičite ovaj, ekstra lak a ni para nije loša.
Joe D Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 hteo sinoc taj da radim, ali bio pripit pa rekoh da ostavim za danas, a sad ga vise nema.
Renegade Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Mogao si i pripit, tol'ko je lako. :D Ja se zajebem i negde na 22. submitujem prebrzo i prc, ne da više. Izgleda trebalo da se čeka 3-4 min.
pbg12345 Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 zaista ima zanimljivih poslova :D sto bi rekao pokojni keksi "vredela je oba centa" :D
cedo Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 novo id pazite mnogo na testu, ne zbog tezine vec zato sto meni nije dao mogucnost za ispravku (test prakticno radio dva puta) 882294 Chronicle External Audit
Renegade Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Prvi test odradio bez greške a na drugom mi izbacio jednu grešku, po meni nefer. Za sada im help deo na sajtu ne radi pa ne mogu da se žalim ali sam snimio pa kad bude bilo moguće. Me and my mother were uber drivers and on New Year’s Day morning my mother was out Uber and lost control of her vehicle ( 2015 Nissan Rogue) crashed into a ditch and passed away. Ja odaberem saobraćajku sa smrtnim ishodom, on me ispravlja, kaže non of the above. Bezveze. edit: koristan dodatak za screenshot u hromu jer slika celu stranu odjednom https://chrome.google.com/webstore/detail/full-page-screen-capture/fdpohaocaechififmbbbbbknoalclacl?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog Edited March 6, 2016 by Renegade
cedo Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 kazu da je minut ja idem na minut i po ionako sam blejao od utorka na ovom tasku (stari id) i zavrsio bih ga svakako (236 komada)
cedo Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 prvi id je poceo 17.02 drugi (taj sto pitas) 22.02
Recommended Posts