Joe D Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) meni ne idu, niti mi se ikad javlja u listi. uradio 7 ukupno. i pise mi you've completed all your work Edited March 1, 2016 by Joe D
cedo Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 (edited) meni ne idu, niti mi se ikad javlja u listi. uradio 7 ukupno. i pise mi you've completed all your work submit ne pre 60 sekundi najverovatnije ce novo id veceras ... kako je ovo dobro kada ide jedan za drugim, bez refresa ... uh Edited March 1, 2016 by cedo
Joe D Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 ma kakav submit, prvo vece sam ga uhatio i nije mi se vise pojavio.
cedo Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 sigurno je to ... ja sam prvi batch zavrsio na 12 komada iz istog razloga kada ti da bonus verziju, zajebes se i to je kraj jbt ... kada bi ubuduce nedeljno uvek imali ovaj task to je $85.904 samo od jednog taska pojavio se pretprosle nedelje ... daj boze da potraje i da ne smanjuje cenu
Joe D Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Jel mozes da mi otkrijes tajnu ovih look at advertisements poslova? vidim ima ih svaki dan po par puta pod drgim id-jem, na onom forumu citam da ljudi rade po 50-60 taskova, ja ne uradih nikad vise od 7-8. jel ima tacno vreme kad se pojavljuju?
cedo Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 (edited) nema tacno vreme ne znam ... ja obicno uradim 30ak ne verujem da netko moze mnogo brze da radi od mene .. prilicno sam vest na tom tasku, submitujem oko minute ti sto rade 60-120 ilii lazu ili varaju na tasku, nema druge nema saveta ... radi ih, upoznaces se sa reklamama .... i to je to uvek pazi kviz da prodjes evo sada sam uradio 35 komada ... ali ovo je bio duzi batch savet za advertajzments ... ne pisi tikete, nema efekta, posto dok cf to resi job vise ne postoji (id traje pola sata, sat), a ne ulazi u statistiku budi jako pazljiv na kvizu, onda ces opustenije i brze moci raditi dalje, pa i ako ne mozes neki oglas da nadjes u bazi, opustenije ces moci da ga preskocis, ili da upises nesto svoje Edited March 1, 2016 by cedo
Renegade Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) Race And Ethnicity Identification Lako je, jednom me iskeca neki latino a ja stavio white. edit: pih, samo 3 komada nakon kviza i to nisam žurio sa sabmitovanjem. edit2: za Judge The Sentiment Of Social Media Posts About Polar M400 (fitness Tracker) da li možda neko zna šta treba kad se u postu uopšte ne pominje proizvod već je samo hashtagovan na kraju? Neutral ili irrelevant? Edited March 1, 2016 by Renegade
Renegade Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Tell Us Your Opinion On Social Policy In The United Kingdom (length: 2 Min Max) Anketa neka, vrlo kratka, 4-5 pitanja za 0.7$ Edited March 2, 2016 by Renegade
cedo Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 sta mislis da tu anketu uzmu negde u razmatranje :D
Joe D Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Material tags round 2, popunio sve, ono mi kaze da sam predao prazno, 10%.
Renegade Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Clothing Metadata Moderation Evo je odeća pod novim ID-jem i za znatno manje pare nego prekjuče.
Recommended Posts